0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar daha öncede söyledim galiba ama neyse ben elazığ şehir içi trafikte görevli trafik polis memuruyum.bu app plakası sorusuna gelince orjinal şöförler odasından alınan ve trafik şubesi tarafından onaylanan plakalar hariç diğer plaka ve plaka benzeri herşey yasaktır.trafik polisinin insiyatif olayına gelince bence bu konuda insiyatif olmaması gerekir.orjinallerinin bagajda tutularak(yada evde) sahtelerinin araçlara takılması trafik suçunun yanı sıra araç plakasında sahteciliğe girerki iş adliyeye kadar gider.bu konuya önem göstermenizi sizden rica ediyorum.araç üzerinde yapılan her türlü değişiklik aracın trafikten men edilmesine ve trafik cezası yazılmasına sebep olmaktadır.
oktay arkadaşım sizin köyü bilmem ama sen buralara yani doğu illerine gelipte trafik şubesinde onaylanmayan herhangi bir plaka tak ta bak neler oluyor.sanırım asayiş uygulamalarından yada terör uygulamalarında bi habersin.buralarda neden plaka mührüne önem verilir biliyormusun.yakın zaman belki duymuşundur ama hatırlatmak isterim bomba yüklü araç ihbarları alınmıştı.tv.larda haberlerde duymuşundur.yine sözümü tekrarlıyorum araç üzerinde yapılan herhangibir değişiklik aracın trafikten menini gerektirir.unutmadan köyler jandarma mıntıkasına girer polis mıntıkası değildir.
burak arkadaşım aracınıza takacağınız plakalar kanunlara ve standartlara uygun olduktan sonra trafik uygulamalarında hiçbir sorun olmaz.
Bi hortlama vakası daha Aracınıza yaptıgınız tüm modifiye polisin insafına bağlı(ruhsata işlenmiş şeyler ayrı).Plaka olsun egzoz olsun.Bazı polis ses çıkarmıyor bazısıda en ufak şeye kafayı takıyor.Tamamen duygusal diyeyim