Arkadaslar dün evi taşıdık. Bir kac siteye başvurdum ama pek dönüş olmadı. Arkadasın birkac ay once taşıttigi firma olan Polat nakliyata taşıtım. Bir sıkıntı olmadı sukur. Eşyalar da sağlama getirildi yerleştirildi. Ama taşınma işlemi ayrı bir dert iyice anladım
Taşınmak kadar iğrenç bir şey var mıdır acaba?Sadece tek kişilik yatak ve 3 kapaklı gardrop'u bile taşımak dert.
Neyse ki bu dertten de kurtuldunuz.Geçmiş olsun
Taşınmak kadar iğrenç bir şey var mıdır acaba?Sadece tek kişilik yatak ve 3 kapaklı gardrop'u bile taşımak dert.
Neyse ki bu dertten de kurtuldunuz.Geçmiş olsun
teşekkürler Özcan bey. evet baya dert bir olay ama şükür bitti. ailem kayseriden gelmişti. toparlanmamız çok hızlı ve güzel oldu.
teşekkürler Özcan bey. evet baya dert bir olay ama şükür bitti. ailem kayseriden gelmişti. toparlanmamız çok hızlı ve güzel oldu.
Ankara içinde adres mi değişti?
Ankara içinde adres mi değişti?
evet. pamuklar mahallesindeydik, eşim kırıkkale de öğretmendi ayrıydık, eş atamasıyla hüseyin gazi meydanında bir okula atandı.
eşimin okuluna yakın olsun ev yürüyerek gidip gelsin düşüncesiyle evi taşıdık.
evet. pamuklar mahallesindeydik, eşim kırıkkale de öğretmendi ayrıydık, eş atamasıyla hüseyin gazi meydanında bir okula atandı.
eşimin okuluna yakın olsun ev yürüyerek gidip gelsin düşüncesiyle evi taşıdık.
Hüseyin Gazi(Siteler'de ki) tarafı çoook değişmiş.En son gittiğimde tanıyamamış ve 1,5 sene oturduğum sokağı bulmakta zorlanmıştım.Kışın iyi soğuk olur oralar.İlk kar'da Dikmenden sonra oraya yağar...
Hüseyin Gazi(Siteler'de ki) tarafı çoook değişmiş.En son gittiğimde tanıyamamış ve 1,5 sene oturduğum sokağı bulmakta zorlanmıştım.Kışın iyi soğuk olur oralar.İlk kar'da Dikmenden sonra oraya yağar...
dün berbere gittim o da buralar soğuk olur biraz esintisi vardır dedi ama çok da fark etmez diye düşündüm.
siz de soğuk diyorsanız biraz daha ciddi alırım

meydana yakın bir yerden ev tuttuk etraf fena değil çoğunluk iç anadolu insanı. yani kırıkkaleli, yozgatlı, çorumlu, sivaslı vb. bende kayserili olarak çok uzak değilim o kültürlere.
eşim yeni atandığı ve hizmet puanı düşük olduğu için baya o civarda kalma durumumuz var. belki seneye ev alma durumu bile olabilir.
dün berbere gittim o da buralar soğuk olur biraz esintisi vardır dedi ama çok da fark etmez diye düşündüm.
siz de soğuk diyorsanız biraz daha ciddi alırım 
meydana yakın bir yerden ev tuttuk etraf fena değil çoğunluk iç anadolu insanı. yani kırıkkaleli, yozgatlı, çorumlu, sivaslı vb. bende kayserili olarak çok uzak değilim o kültürlere.
eşim yeni atandığı ve hizmet puanı düşük olduğu için baya o civarda kalma durumumuz var. belki seneye ev alma durumu bile olabilir.
Kapı pencerelerinizi falan kapalı tutmayı unutmayın.Asayişi zayıftır o bölgenin.Ankara'da ki arkadaşlar bilirler.Çinçin mahallesi kentsel dönüşüm sonrası boşaltılınca orada oturan insanların bir kısmı Hüseyin Gazi ve çevresine taşındı.Taşındıktan sonra da olanlar oldu.Yeniyol 2. caddede ailem polis lojmanlarında oturuyordular.Otoparktan komiserin birinin arabasını çaldılar.Telaşlanacak bir şey yok ama yine de tedbiri elden bırakmayın
sorun olmaz umarım. eşimin okulunda çalışan o mahallede oturan memur çok yardımcı oldu sakin uygun yerleri söyledi biz de ona göre evi tuttuk.