Aracımı 34 plakaya çevirince EYP almak istiyorum..
Hayalim EYP 54 başı 34 te olur 06'da
yani herkes kendi adını ister
İleride kendime ait bir aracım olduğunda plakasının XX OZR 10 olması hoşuma gider
benim plaka hevesim tabiki ''YGZ'' hatta plakamve aracımda hazır elime para geçse işte burda 34 YGZ 41 '' 41 kere maşallah
YGZ TYPER (Deneme Çekimi)
BENDE 06 KK 066 İSTERDİM SUNADA GERÇİ 06 KK 181 VAR AMA OLSUN FAZLA MAL GÖZ ÇIKARTMAZ
büyük oynuyorsun abi 
büyük oynamak bazen iyidir Sefa
Benim gibi uzun bir isme sahip biri için ne mantıklı olurdu peki isim yazdırmak istesem?
NAG?
NGI?
NGS?
NGH?
NGN?
NU?
NUK? falan filan..
Ngh iyi gibi.
Ben sbs istiyorum suan. Gerçi plakam güzel
35 STI 35 , henuz boş , 35 VRC 35 de bergamada 83 model opelin birinde
Benimde 34 OND 59 diye bir plakam olsun isterdim
34 BOB 31 başı çok farketmez, herhangi bir ile kayıtlı olabilir
61 EG 61

BAŞI DA SONUDA TRABZON OLSUN
arabayı aldıktan sonra fark ettim ilk çıkan plakam 34 GS ile başlıyormuş ve bu GS plaka üzerine trafik sigortası bile yapılmış. sonra bi katakulli olmuş ek zeyilname düzenlenip şimdiki plakam 34 KM 236 olmuş ve bana bu şekilde teslim ettiler aracı. lanet olsun dedim hiç ilgilenmedim.
Ama hala içimde bi uhde kaldı keşke o an akıl edipte baksaydım kavga etseydim diye.
şu saatten sonra bir şey yapabilirmiyim sizce ?
(galatasaraylım)
arabayı aldıktan sonra fark ettim ilk çıkan plakam 34 GS ile başlıyormuş ve bu GS plaka üzerine trafik sigortası bile yapılmış. sonra bir katakulli olmuş ek zeyilname düzenlenip şimdiki plakam 34 KM 236 olmuş ve bana bu şekilde teslim ettiler aracı. lanet olsun dedim hiç ilgilenmedim.
Ama hala içimde bir uhde kaldı keşke o an akıl edipte baksaydım kavga etseydim diye.
şu saatten sonra bir şey yapabilirmiyim sizce ?
(galatasaraylım)
Aracınızı aldığınızda ruhsat işlemlerinin yapılabilmesi için mutlaka trafik sigortanızın olması gerekiyor. Bu nedenle firma şase ve motor numarası için bir trafik sigortası poliçesi kesiyor fakat sistem plaka bilgisi girilmeden poliçe kesilmesine izin vermediği için plaka alanına 34 GS ya da 06 FB gibi giriş yapıyorlar. Yani aracınızın plakası sonradan değişmiyor.
Benim aracımın tragik sigortası 06 YK ile kesilmiş sonra kendi plakama zeyil yapıldı, sizin durumunuz ile aynı aslında.
Aracınızı aldığınızda ruhsat işlemlerinin yapılabilmesi için mutlaka trafik sigortanızın olması gerekiyor. Bu nedenle firma şase ve motor numarası için bir trafik sigortası poliçesi kesiyor fakat sistem plaka bilgisi girilmeden poliçe kesilmesine izin vermediği için plaka alanına 34 GS ya da 06 FB gibi giriş yapıyorlar. Yani aracınızın plakası sonradan değişmiyor.
Benim aracımın tragik sigortası 06 YK ile kesilmiş sonra kendi plakama zeyil yapıldı, sizin durumunuz ile aynı aslında.
ali bey ço teşekkürler bilgi için.
içime öyle bir su serptiniz ki anlatamam

Allah razı olsun..