0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim en nefret ettiğim konudan bahsetmişsiniz teşekkür ederim bence bunun tek çözümü araçtaki misafirlerinize tek tek kapı nasıl kapatılır eğitimi verince sorun çözülüyor şahsen ben bu şekilde baya kişiyi eğittim:))
geçen kuzenimin düğününde gelin arabası yaptık benim arabamı arkaya 5 kişi binmek isteyince ben bir koptum sonra sadece gelin ve damat kaldı
Arabaları satıp Doğan / Şahin falan mı alsak Hem içimiz yanmaz, hem de normalde öyle kapanıyorlar
vakumlu kapılı arabam olucak bide inen o kapıyı çarpacak ha...düşünmesi bile kötü..
millet eski araçlara alıştığı için şimdi sıkıntı yaşıyoruz galiba
"Sizin arabanın kapısı zor kapanıyor herhalde..." sorusu gereken mesajı verir:)
Halk arasında Vakumlu diye tabir edilen bu sistemde kapıdaki kilidi çeviren bir motor bulunuyor ve kapıyı sert kapatanlar için malesef çözüm değil ekstra masraf kaynağı oluyor.. Otomobil kapılarını sert kapatanların bu kötü (bizce) alışkanlıklarını nereden edindiklerine bakarsanız, aslında sorunun onların kendi otomobil kapılarından değilde, yaşadıkları evlerinin dış ve iç kapılarından kaynaklandığını gözlemleyebilirsiniz. İnsanlar iç dünyalarında nasıl yaşıyorlarsa dış dünya ile o şekilde ilişki kuruyorlar.
.. Gerçi otomatik katlanır aynaları kuvvet uygulayarak ve tamamen iyi niyetle açanlara da denk gelinebiliyor.
Kapı ayarlarını nasıl ve kime yaptırabiliriz ?Sanayideki herhangi bir usta yapabilir mi ?Araç muayenesine hazırlanıyorum.Malum problem çıkartmaya bayılıyorlar.....