0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Almanların karizmayı çizdirdiği anlar
Corsalar var 1.7 Dizel 2003 model İsuzu motoru. Araclari bu ara yukluyoruz arkadaslarla gayet guzel isler cikiyor ve de cok keyif veriyor.
Fiziksel yaşınız daha ergen galiba.. " Amerikan tarzı dayanıklılık testi, aman kendi aracınızda uygulamayınız."Really HARD tests of Volkswagen cars...
Emeğimle satın aldığım ilk arabam Auris, şimdi ki Astra. Arabaya yine yüksek meblalar vermeye karar verirsem Golf alacağım. Anladım ki bana Alman hitap ediyor. Astrayı kullanmak Auristen sonra çok iyi geliyor. Ama bunu satıp uygun birşey almaya karar verirsem (10 yaş ve üzeri) Japon alırım. Bu arabada yüksek ihtimal 2000-2001 nissan primera olur. (Babamda vardı tadı hala damağımda) Son yıllarda bazı problemler yaşansa da japonların sorunsuzluğuna inanıyorum. Belli bir yaşın üzerindeki araçlarda da önemli olan bu bence.
:)İlk fotoğrafta Safirin boynu bükük kalmış abi.Sorun varsa Alman,sorun çözülemiyorsa Kore-Fransız-İtalyan,Sorun yoksa Japondur.
ilk videodaki şişkonun ,bir japon arabasının kapısına çıkıp ,aynı hareketi yapmasını ve sonuçlarını merak etmiyor değilim
Ynt: Alman mı Döver Japon Mu? BOŞ KONUŞMA KONUSUben hepsini döverim....
Hande hn. foruma çok nadir giriyorsunuz, dövmek için bile olsa forumun tek çiçeği olarak daha sık yorum yaparsanız seviniriz.
... inanır mısınız 3 gündür işe makyaj yapmadan gidiyorum