0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burada olsan fikir verebilirdim.
İlke bilmiyorum ne düşünürsün ama bence 500 lira tablete vereceğine cep telefonu alarak kullansan daha mantıklı olur.Çünkü onun için ayrı hat almak lazım vergisini ödemek lazım birde internet paketi vs derken iş baya büyür.Sana her yöne 500 dk 5000 sms 1 gb interet paketi 28 lira aveada onu öneririm.Hem telden kullanırsın her an yanında olur hemde ekstra ücret ödemezsin.Yani artık bir çok telefon tablet gibi oldu benim olayı biliyorsun mesela.İstediğin gibi kullanırsın navigasyon vs de var.
Ilke sana eve donunce bir marka tavsiye ederim ama su an ismini unuttum. Bilg. Da kisa yolu var apple a retina ekrani yapan firmanin kendi üretim tableti.. ipad ile ayni ama cok uygun fiyatlı. .
Ilke Reedpad diye bir marka var. Bu markanin ayni zamanda simcart girisi de var. Telefon olarak da kullanılıyor. Gold da var bimekte de var
medıa markta /%30 ekstradan ındırım var.çakma yalandan değil.yanı indirimli fiyatı teknosa veya dartu gibi yerlerdeki tabletlerle aynı fiyat gelmiyor.daha uygun.Ben bir kardeşime kullanması için experin tabletini aldım.teknosa 240 darty 189 media markta 159 tl idi yanlıs değilsem .medıa amrkta bak.Darty de samsung galaksy 7,1 neydı yanlıs hatırlamıyorsam ekranı 10,1 ınc 359 a düşmüstü ..bayagı uygun yanı düşüne bilirsin
darty de 359 du medıa markta bakmadım.3 g felan bilmem.benım oglana alacaktım sonra vazgectim.biraz daha buyusun
Anladim abi 3g li olursa sim kart takiliyor ve disarda wifi bulamadigin yerde hattin uzerinden paketin varsa veya iste hile varsa internete girebilirsin
he bu dediğin iyi birşeyde operatörde sana takıyor oda var
Kullandigin telefonda 3G ve wifi spot varsa 3G tablet alma. Telefonun 3G'si uzerinde cok rahat interneti kullanabilirsin.
Note 8 kullanıyorum 3 G siz şu an için memnunum Telefonun 3 g sinden bağlanıyorum. Kalemi kullanıyorum. Fena değil tavsiye edebilirim.
tabi para cok olunca saçacak yer arıyor insan
Adam 3g ile kafayı bozmuş.
Tabikide abi aylik bedavada bir 3gb net var
Nasıl bedava oluyor. Anlat bizde yararlanak. Ben her ay 500mb net 500 dakika konusmaya 35 tl ödüyorum. Gerçi 5000 sms te var ama kullanmıyorum.
Buyur abi sende yorum yapmistin http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=51213.0