Toplam Oy Verenler: 45
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende şuan aynı tarifenin netsiz olanını kullanıyorum ve 30 lira ödüyorum.Önümüzdeki ay için netli tarife arıyorum fakat vodafone 500 mb paketli olana 35 lira derken avea 1 gb olana 28 lira diyor(diğer konuşma ve sms aynı) birde aveada yine her yöne 300 dk aveaiçi 3000 dk heryöne 5000 sms birde sınırsız net var 30 lira.Başka uygun bulamadım fakat aveada çekim olayından dolayı korkutuyor beni.
Abi vodafone geçmeden önce avea yıda düşündüm ama dediğiniz gibi çekim kalitesi çok kötü . Her yerde mi öyle bilmiyorum ama bizim buralarda vasat diyebilirim . Ondan vodafonu tercih ettim sebebi vodafonu daha öncede kullanmıştım ve kalitesinden memnundum . Ben 1 yıl kontrat yaptığım için 35 tl yerine 30 tl yansıyor faturaya .Olmazsa aveayı 1 ay deneyin olmadı başka operatöre tekrar geçersiniz .
Deneme olayı her tarifede olmuyor sanırım,onu öğrenmem lazım.Vodafone bende 4 senedir kullanıyorum memnunum fakat tarifeleri turkcelle yaklaşmaya başladı fiyat olarak.Yani 500 dk 5000 sms 1 gb net olsa 35 lira dese düşünmem devam ederim ama 500 mb için istiyor bu parayı.
vodofone 15 tl ye 200 dk
Ne yazıkki bana uymuyor,en az 500 dk 5000 sms olmak zorunda
Abi ben her ay farklı bir şeye taşıyordum hattımı bir turkcell bir avea bir vodafone amacım şu eksi bakiyeyi bedavaya kullanmaktı yaklaşık bir 40-50 tl kontür kullandım bedavaya
Turkcell 19 tl ye 500 dk ( 250 her yöne +250 turkcell )Üstüne ek olarak bu paketin kampanyası 7 tl 500MB internetYine ek 7 tl ' ye 5000 sms her yöne Gençturkcell Ben yaptım paketi )
Dk ve interneti az,vodafone 500dk+5000 sms+500 mb 35 lira sizin önerdiğiniz 33 lira yapıyor.
Malesef turkcell böyle
Valla aveanın çekim olayından korkmasam hemen geçeceğim ama ne bileyim çekiniyor insan.
Valla bazı yerlerde avea turkcellden iyi çekiyor abi
Vodafone 500 dk her yöne 5000 sms her yöne 1gb internet 30 tl hat faturasız
Valla bu kadar yer gezdim vodafonenun full çektiği bir çok yerde avea çekmiyordu.
İlke avea nerede iyi çekiyor ? Minare tepesinde mi ?