Gönderen Konu: Arkadaşlar Yeni Aracimdir Şik Ve Sade Olmasini Istiyorum Neler Yapabilirm  (Okunma sayısı 4979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
aynen acele ettim şaun 125 tl ödemem var para arıyorum ve cam flimi çekilecek 2 taksiti ödeyecem para yok malesef şu ayı atlataym bidaha acele etmeyecem..

Abi kolay gelsin şimdiden  ;) 

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 103000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Abi kolay gelsin şimdiden  ;)

sağol kardeşim
01 AF 827 Ellerinizden ÖpeR :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Umarım sizde çoğu f1 kullanıcısı gibi sıkıntı çekip durmazsınız..Bir kere inen şanzumanım ve sürekli ayarı bozulan bir kalibrasyon olayı var araç durmakta bile güçlük çekiyor biraz kullanın ya inin farklı bir triptronik kullanın ne demek istediğimi anlarsınız..Bir civic kadar kaliteli bir araç değil elimizde ki corollalar..Madem bu kdr konuşuyosun neden satmıyosun dersende araç bnm değil aile büyüğümün :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Umarım sizde çoğu f1 kullanıcısı gibi sıkıntı çekip durmazsınız..Bir kere inen şanzumanım ve sürekli ayarı bozulan bir kalibrasyon olayı var araç durmakta bile güçlük çekiyor biraz kullanın ya inin farklı bir triptronik kullanın ne demek istediğimi anlarsınız..Bir civic kadar kaliteli bir araç değil elimizde ki corollalar..Madem bu kdr konuşuyosun neden satmıyosun dersende araç bnm değil aile büyüğümün :)

benim şuanlık sorunum yok civic'de benim hoşuma gidiyor dediniz ya başka bir triptonik kullanın diye kullandım cruze aynı benm için bi farklılık yok ben rahatım inşallah bi sorunda çıkmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
F1 şanzumandan hiç birşey olmaz sat gitsin..Toyotanın tam otomatik ya da düz viteslerine yönel..

Yok be alper abi bizim araba duz de ne oluyor . Vites atarken cik cik diye sesler gelio  yani dedemin tosorunda bile ses yok . Arabaya her binmemde soguyorum ya bunu yapmazzlar mi  gotursem sanayiye ? Bide depriyaj da bosluk var . Sebebi benim ama ani kalkislar yaptigim icin oluyor buyuk ihtimal

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Mehmet , aracınız hayırlı olsun.

Ayrıca , civiclerin otomatik vites dışında , corolladan hiçbir artısı yok bence.

Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi

Ayrıca , civiclerin otomatik vites dışında , corolladan hiçbir artısı yok bence.

Bana kalırsa iç tasarımdada 1 artı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
Çıkın yola bir civicle birde corollayla sert bir viraja 90-120 arası bir girin bakayım hangisi rahat girip çıkıyor :) Civicle corollayı mukayese etmeyin lütfen..Bariz fark olduğunu herkes biliyor..Ayrıca cruze kullandım demişsin arkadaşım konfor süspansiyon + olarak esp standart neyini bir tuttun anlıyamadım..Cruzenın tek kötü noktası motoru düşük kalıyor gitmiyor.Corolla mmt kadar sarsıntılı bir vites geçişi yok..Bu segmentte bana göre corolla vasat..
Mmt nin ne olduğu ortada servis bile toyotanın hatasını kabul ediyor 56 binde şanzıman indi 66 binde kalibrasyon yaptırdım 70 bine geldim yine kalibrasyon istiyor..Çoğu mmt kullanıcısı memnun değil bu bir gerçek..
Cantekin kardeşim yeni arabanın debriyajında ki boşluk pek mantıklı gelmedi bana baskında problem olabilir göstermelisin..Vuruntulu geçme sebebide çanak tamir takımından kaynaklı olabilir baktırman lazım
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
Honda'yı gayet iyi biliyorum ;) , polemik yaratmaya gerek yok , forumda mmt 'den gayet memnun insanlar da var. Accord-Corolla deseniz anlarim ama , tabi ki civicle mukayese edeceğiz , aynı segment sonuçta.
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Öncelikle aracınızı güle güle kullanın. Atatürk imzası zatenn yetiyor. Bu arada navigasyon Piranha sanırım. Güle güle kullanın.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Çıkın yola bir civicle birde corollayla sert bir viraja 90-120 arası bir girin bakayım hangisi rahat girip çıkıyor :) Civicle corollayı mukayese etmeyin lütfen..Bariz fark olduğunu herkes biliyor..Ayrıca cruze kullandım demişsin arkadaşım konfor süspansiyon + olarak esp standart neyini bir tuttun anlıyamadım..Cruzenın tek kötü noktası motoru düşük kalıyor gitmiyor.Corolla mmt kadar sarsıntılı bir vites geçişi yok..Bu segmentte bana göre corolla vasat..
Mmt nin ne olduğu ortada servis bile toyotanın hatasını kabul ediyor 56 binde şanzıman indi 66 binde kalibrasyon yaptırdım 70 bine geldim yine kalibrasyon istiyor..Çoğu mmt kullanıcısı memnun değil bu bir gerçek..
Cantekin kardeşim yeni arabanın debriyajında ki boşluk pek mantıklı gelmedi bana baskında problem olabilir göstermelisin..Vuruntulu geçme sebebide çanak tamir takımından kaynaklı olabilir baktırman lazım

cruz ile ne anlamda aynı demek istediğimi anlamadınız galiba vites geçişleri aynı ama bizde 2 ye geçerken sarsıntı var ve bu ilk otomatik aracımız yorumunuz için teşekkür ederim.. inşallah bi sorun çıkmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Öncelikle aracınızı güle güle kullanın. Atatürk imzası zatenn yetiyor. Bu arada navigasyon Piranha sanırım. Güle güle kullanın.

teşekkür ederiim eve piranha atamın imzası herşeye bedel aldığımız gün ilk işin imzayı yapıştırmak oldu..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Honda'yı gayet iyi biliyorum ;) , polemik yaratmaya gerek yok , forumda mmt 'den gayet memnun insanlar da var. Accord-Corolla deseniz anlarim ama , tabi ki civicle mukayese edeceğiz , aynı segment sonuçta.

yani civic'in süspansiyonu corollanın mmt si başka birşey yok civic de kullandım ama aynı benm için süspansiyon şikayetim var tek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi

teşekkür ederim hemen hemen aynı ben megane 2 den sonra bunu aldık megane 2 ne dedim çok arıza veren araç anlatamam size alt takım felaket 3 ayda bir ses veriyor ben civic de - olarak süspansiyon + olarak otomotik vites ama oda iyi corollada benim gözümde ise corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
Corolla iyidir ..

Honda düşük segmentte bozdu arabalarını.Daha çok amerika ve asya ya çalışıyor.
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Corolla iyidir ..

Honda düşük segmentte bozdu arabalarını.Daha çok amerika ve asya ya çalışıyor.

aynen katılıyorum sana mustafa abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
Civiclerde dizel seçeneği yok olsa kim bilir ne olurdu..doğru polemik yaratmaya gerek yok ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Civiclerde dizel seçeneği yok olsa kim bilir ne olurdu..doğru polemik yaratmaya gerek yok ;)

:) artık dize var ama yeni kasada :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
Makyajlı civic'e 1.6 dizel gelirse , segmenti alt üst eder , ki hb ' deki dizelin çok performanslı olduğunu söylüyorlar , koltuğa yapıştırıyormuş . :D
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Makyajlı civic'e 1.6 dizel gelirse , segmenti alt üst eder , ki hb ' deki dizelin çok performanslı olduğunu söylüyorlar , koltuğa yapıştırıyormuş . :D

denemek lazım derim o zaman bi test sürüşü :)