0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen acele ettim şaun 125 tl ödemem var para arıyorum ve cam flimi çekilecek 2 taksiti ödeyecem para yok malesef şu ayı atlataym bidaha acele etmeyecem..
Abi kolay gelsin şimdiden
Umarım sizde çoğu f1 kullanıcısı gibi sıkıntı çekip durmazsınız..Bir kere inen şanzumanım ve sürekli ayarı bozulan bir kalibrasyon olayı var araç durmakta bile güçlük çekiyor biraz kullanın ya inin farklı bir triptronik kullanın ne demek istediğimi anlarsınız..Bir civic kadar kaliteli bir araç değil elimizde ki corollalar..Madem bu kdr konuşuyosun neden satmıyosun dersende araç bnm değil aile büyüğümün
F1 şanzumandan hiç birşey olmaz sat gitsin..Toyotanın tam otomatik ya da düz viteslerine yönel..
Mehmet , aracınız hayırlı olsun. Ayrıca , civiclerin otomatik vites dışında , corolladan hiçbir artısı yok bence.
Çıkın yola bir civicle birde corollayla sert bir viraja 90-120 arası bir girin bakayım hangisi rahat girip çıkıyor Civicle corollayı mukayese etmeyin lütfen..Bariz fark olduğunu herkes biliyor..Ayrıca cruze kullandım demişsin arkadaşım konfor süspansiyon + olarak esp standart neyini bir tuttun anlıyamadım..Cruzenın tek kötü noktası motoru düşük kalıyor gitmiyor.Corolla mmt kadar sarsıntılı bir vites geçişi yok..Bu segmentte bana göre corolla vasat..Mmt nin ne olduğu ortada servis bile toyotanın hatasını kabul ediyor 56 binde şanzıman indi 66 binde kalibrasyon yaptırdım 70 bine geldim yine kalibrasyon istiyor..Çoğu mmt kullanıcısı memnun değil bu bir gerçek..Cantekin kardeşim yeni arabanın debriyajında ki boşluk pek mantıklı gelmedi bana baskında problem olabilir göstermelisin..Vuruntulu geçme sebebide çanak tamir takımından kaynaklı olabilir baktırman lazım
Öncelikle aracınızı güle güle kullanın. Atatürk imzası zatenn yetiyor. Bu arada navigasyon Piranha sanırım. Güle güle kullanın.
Honda'yı gayet iyi biliyorum , polemik yaratmaya gerek yok , forumda mmt 'den gayet memnun insanlar da var. Accord-Corolla deseniz anlarim ama , tabi ki civicle mukayese edeceğiz , aynı segment sonuçta.
Corolla iyidir ..Honda düşük segmentte bozdu arabalarını.Daha çok amerika ve asya ya çalışıyor.
Civiclerde dizel seçeneği yok olsa kim bilir ne olurdu..doğru polemik yaratmaya gerek yok
Makyajlı civic'e 1.6 dizel gelirse , segmenti alt üst eder , ki hb ' deki dizelin çok performanslı olduğunu söylüyorlar , koltuğa yapıştırıyormuş .