pinpon topuyla açmayı deneyebilirsiniz
Belki kAputu acip akuyu calmislardir sonra kaputu kapatmislardir.iste kaputu acasak aku yerindemi diye bakardiniz. Yada seckinin teknigini deneyin.
O pinpon topu olayını duymuştum.Önce WD40 ı deniyim olmassa onuda yaparım.
2005 Corolla Sol modellerde varmı o düğme ya ben hiç görmedim.Dikkatimi çekmedi eğer varsa hiç uğraşmaya gerek yok ozaman.
Pinpon topu olayı nasıl oluyor ilk defa duyuyorum:)
Evet beyler bugün çok uğraştık pert oldum
WD40 yağının tamamını boşalttım nafile.Pinpon topuyla uygulama yaptım.Oda olmadı sanırım kilit komple bozulmuş

Bagajı açtım aküden ses sisteminin anfisine gelen kabloya yeni akü getirdim.Aküye yapacağım takviyeyi bagajdan yaptım.Ne göreyim arabanın farları açıldı.Meğer farları açık unutmuşum akü ondan bitmiş.15-20 dakika kadar bekledim.Kumanda gene açmadı kapıları ancak farlar yanıyordu.
En son olarak kalın tornavidayı üsten kapıya sokup iyice açtırdık.Uzun teli kanca gibi yaptık ve kapı koluna ulaştık sonunda kapıyı açtık.

Kapıyı açtık ama sorun iyice büyüdü gibi

Daha sonra kaputu açtım. Takviye yaptım. Araba çalışmadı.Gösterge panelindeki ışıklar yanıp yanıp sönüyodu.Sona içeriden kapı kilitleriyle uğraştım. Sonunda arabayı çalıştırmayıda başardım.Yaklaşık 1 saat 1 buçuk saat kadar gezdim akü şarj olsun diye.
Ama şuan orjinal kumandası hiç çalışmıyor.Kumandanın üstündeki ışıklar yanıyor ama kapıları kitleyip açma yapmıyor.
Yedek anahtar ise sadece açma yapıyor.Kilitleme yapmıyor. Yani arabanın beyininemi zarar verdik ki

bu konudada yardımlarınızı bekliyorum.
Arabanın kapıları açık şuanda Allah'a emanet duruyor.
Pinpon topu olayı nasıl oluyor ilk defa duyuyorum:)
Kilit yerinin uzunluğu ve geniliği kadar delik açıyosun pinpon topuna.Ama hiç oynama olmuyocak eşit olacak.Sonra pinpon topunu kilite (açtığın delik kilitin deliğinle aynı yerde olucak şekilde ) sıkıca tutarsın.Hiç kaydırmadan diğer elininde avuç içinle pinpon topuna bi sağlamcana vurursun

. Basınçlı hava kilidi çevirir.

Anlatabildim inşallah
Arkadaşlar az önce balkondan arabaya bakayım dedim.Gösterge panelindeki kapı açık ilkaz lambası yanıyodu.İndim aşşağıya tüm kapıları açıp kapattım ikaz lambası söndü.Arabanın içine oturdum.Yedek anahtarı elime aldım başladım kurcuklamaya.Kurcuklamam iyi oldu.Arabanın içindeyken kapılar kilitlenip açılmaya başladı .

Sonra yedek anahtarı kontağa taktım ve arabayı çalıştırdım.5 Dk. sonra stop ettim. Aşşağı indim arabadan uzaklaştım biraz.Kumanda artık hem kilitlemeye hem açmaya başladı.Artık sıkıntı yok gibi. Eskisinden daha iyi hatta 2 sokak öteden çekiyo.Kilitleyip açıyorum

. İlgilenen arkadaşlara çok çok çok teşekkür ederim tekrardan..
maceralı olmuş baya anlaşılan...
neyse ki sonunda çözebilmişsiniz sorununuzu...
Geçmiş olsun Ömer artık park edince farlara dikkatli bakarsın hiç gözünden kaçmaz
maceralı olmuş baya anlaşılan...
neyse ki sonunda çözebilmişsiniz sorununuzu...
Aynen öyle oldu. Ama uğraşmalara deydi
Geçmiş olsun Ömer artık park edince farlara dikkatli bakarsın hiç gözünden kaçmaz 
Sağol.Zaten nasıl açık unutmuşum hayret ediyorum.Hep kontrol ederdim bide.Demekki kafa dalgınmış.Bundan sonra dahada dikkat edicem
Ömer roman okur gibi heycanla takip ettim , arkadaşlar söylemişler gerekeni bana sadece okumak kaldı

Çok sevindim düzelmesine , araçta en ufak problem bizleri çok strese sokabiliyor.
'araçta en ufak problem bizleri çok strese sokabiliyor.' Sorma valla dediğin gibi
'araçta en ufak problem bizleri çok strese sokabiliyor.' Sorma valla dediğin gibi 
sorunu halletmene çok sevindimm

herşeyde vardır bir hayır , bak kumanda daha iyi olmuş
bak kumanda daha iyi olmuş 
Abi araba o kadar uğraştırdıktan sonra sahibim beni sevsin diye tabiki daha iyi çalıştıracak
farları açık unutmak. bende 2007 terra var. ama araba unutkanlığa izin vermiyor. anahtar kontağa takılıyken kapıyı açsan uyarı veriyor. ayrıca farlar açıkken araba çalışmadan kapıları açarsan yine uyarı veriyor. bu uyarılar bütün e12 kasalar için aynı değil mi merka ettim.