0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi sakin
Abi yakiti ne bu kasanin turkiyede bilirsin benzin 5 lira nerdeyse. Lpg ye uyumlumu birde
6 vitesli oldugu icin uzun yolda 6 ama sehir ici 10 civari.Lpg uyumludur zaten ben bu yaz taktirdim.lpg ile ortalama (sehir ici+uzun yol)10 yakiyor.Bu kasanin birde 192 beygirlik olani var onu tam bilemiyorum ama cok fazla bi fark olacagini sanmiyorum.
Allah bağışlasın
Benimde bakınca hep mest olduğum bir kasa, avrupada bolca görüyorum, güzel günlerde kullanın, kediniz çok mutlu.
töbe töbe gece gece nerden denk geldim ben bu konuya anlamadımki. bu aracı yurt dışından getirtmeye kalkmış bir insanım yani.şu aracı altıma verecekler sonrasını ben bile düşünemiyorum yani.Allah kaza bela vermesin güzel günlerle anılarla binmeyi nasip etsin hep inşallah.tr de bu araba bulunmuyor 3 parmagı geçmez 1tane görmüştüm bitik durumdaydı.getirtmeye kalkınca 100bin tl yi geçiyor bile sayılır.hiç görmemiş gibi davranıyımda gece rahat uyuyım yaaa...
Abartmayin arkadaslar.Burada en krali 5000 euro.
beni bu konuda bilen bilir konusu falan acilmisti yurtdisindan arac getirtmek diye burasi vergi ulkesi % 130 ztn vergisi var sirf gumruk vs islemler dahil degil ben 9000euro ya mi ne bulmustum almanyada yapili hafif ve temiz.ama tl ye cevirince vergisi gumrugu turkiye pazarindaki fiyati fln deyince pahaliya geliyor.tr deki fiyati 35000tl den asagi degil yani rakam abarti degil gercekten