0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kum degilmiymis ?!
valla yaa ayıptır buz muş çok ayıp o adam bilim adamı ne derse doğrudur
Bilim adami tedavulden kalkti simdi bilim insanlari var Sanirim bu arkadas tedavulden kalkanlardan
Arkadaşlar fazla dalga geçmeyin.... Bu ve benzeri durumlarda o kadar heyecanlanır ve panik olurum ki saçmalarım ya da kitlenirim....6 yıl Tıp fakültesinde tüm sözlü sınavlara sakinleştirici kullanarak girdim.... Yani heyecan insana herşeyi söyletir...
Heyecan başka birşey, yarışmayı bilip seyirci jokeri kullanıp &90 aynı şıkkı söyleyen seyirciye güvenmeme başka...Belki de şahsın insanlara karşı güveni kalmamıştır
Arkadaşlar, adamın cevabı "bu kadar da olmaz" dedirten cinsten, doğrudur.Ancak hayatta herşey insanlar içindir ve bazen insanların gerçekten basireti bağlanır. Baktığını göremez, bildiğini söyleyemez..vs. Ben bu beyefendinin sorunun cevabını bilmiyor olduğunu hala düşünmüyorum. Bir anlık algılama zaafıyla ve basiret tutulmasıyla yanlış cevap verdi. Kaldı ki gerçekten bilmiyor da olabilir, Bu da ayıp değildir ve o kişinin kör cahil olduğu anlamına da gelmez. Olayı dalga geçme ve aşağılama boyutuna getirmezsek iyi olur. Herkesin de başına gelebilecek bir durum.
mutlaka tıbbi bir açıklaması vardır.... araştırıyorum....