geçen hafta cumartesi günü Erzurum Toyota İkbal' de servise girdim. 6000 km de olan aracımın yağ (5-30) ve yağ filtresi değişti check up yapıldı yıkandı ve teslim edildi. 200 tl ödedim.
200tl ödemenizin nedeni herhangi bir bakım ücreti ödememeniz.Faturaya bakarsanız 200 tl ne için ödediğinizi daha iyi görürsünüz.6,000 km aracın hava ve poleni de değişmez.siz 200 tl yi 4 litre yag ve yağ filtresine ödemişsiniz.buda ucuz uygun bir miktar değil maalesef.
Ayrıca 1 yıl geçmiş veya 6 ay muhabbeti toyotada çok can sıkıcı bir durum.Genel merkezde sadece 1 yıl boyunca 10 bin yapmamıssanız yagınızı değiştirmenizi öneriyor ama şart koşmuyor.o yüzden diğer markalar 15 bin kmde araçlarını çagırırken toyotanın 6 ay muhabbetine girmesini doğru bulmuyorum.garantili olsa idi aracım gene yaptırmazdım.Dışardan 100 tl ye 5-30 yagımı alıp kendim değiştirmelerini isterdim.Size de 10 bin bakımında muhtemelen bakım fiyatınında içine girmesiyle 300-350 arası bir fiyat çıkacaktır. 200 tl ye uygun yaptırdım diye sevinmeyin.