Gönderen Konu: rutuş yapmak artık daha kolay  (Okunma sayısı 17056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: rutuş yapmak artık daha kolay
« Yanıtla #20 : Ağustos 04, 2009, 11:04:14 »
evet ama şu fotoları da bir bulabilsek...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 04, 2009, 11:04:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 04, 2009, 11:15:13 »
Benim arabanında sol arka kapısında başka bir aracın kapısı tarafından oluşmuş 1 cm çapında küçük bir göçük vark. Sol arka kapı her açıldığında aynadan gözüme batıyor ve sinir ediyor beni. Boya zedelenmesi ya da yaralanma mevcut değil. Kapı içinden ileri itilse düzelecek gibi bişey ama kapıyı söktürmek işime gelmiyor. Böyle vantuz gibi bir şeyle çekip düzeltecek bir yer varmıdır Ankara'da?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Ağustos 04, 2009, 12:43:19 »
Eski arabamda da aynı göçük olayı yaşanmıştı Ali Bey.Sağ kapının üst bölümünde. Servisteki usta "Hocam hiç uğraşma, böylece kalsın" demişti; ancak arabayı satana kadar her inip bindiğimde gözüme takılırdı, o küçücük göçük.Göçüğün yeri önemli sanırım vantuz gibi birşeyle çektirebilmek için. Eğer kapının üst tarafındaki ( cama yakın) çizigiye yakında maalesef çekmiyorlar. Ancak orta bölümdeyse çektirme şansınız var sanırım.  
HANGİ DUVAR YIKILMAZ;SORULAR DOĞRUYSA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 04, 2009, 13:59:47 »
Eski arabamda da aynı göçük olayı yaşanmıştı Ali Bey.Sağ kapının üst bölümünde. Servisteki usta "Hocam hiç uğraşma, böylece kalsın" demişti; ancak arabayı satana kadar her inip bindiğimde gözüme takılırdı, o küçücük göçük.Göçüğün yeri önemli sanırım vantuz gibi birşeyle çektirebilmek için. Eğer kapının üst tarafındaki ( cama yakın) çizigiye yakında maalesef çekmiyorlar. Ancak orta bölümdeyse çektirme şansınız var sanırım. 

Tam o çizginin üstünde malesef. Desene bizimde gözümüze takılığ duracak. Bilgi için teşekkürler Yaşar Bey.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 04, 2009, 23:33:29 »
Sıfır Toyota'larda çıkan o rötuş (rötuş mu rütüş mü?) etiketlerinin markası "touch up" diye hatırlıyorum ve zannedersem piyasada bulunmuyor. Ama modacar muadilini üretiyor. Saygılar.
Hayat üç buçuk ile dört arasındadır. Ya üç buçuk üç buçuk yaşarsın ya da dört dörtlük.