0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kurban bayramında ankara-marmaris uzun yol yaptık 2013 cool confor multidrives 1,33 yarisimle. 1700 kmdeki yarisimin ilk uzun yol deneyimiydi toplamda 1600 km civarı yol yaptık ve yaklaşık 430 TL'lik benzin masrafım oldu..yolun bitimine doğru Toyota touch ekranımın fotoğrafını çektim, çünkü yorumlayamadım. ortalama yakıt tüketimini anlık olarak görüntüleyebiliyoruz sanırım, anlamadım..fotoğrafları yorumlamanızı rica ediyorum.ankara Marmaris, 700 km. 4 kişi+bayaa bi eşya. hız 100-120 civarı, afyon civarı genellikle 140..
yaris ibilmiyorum ama zannımca aurisle aynısıdır diye tahmin ediyorum bunlarda anlık tüketim yok ortlama tüketim var...onuda direksiyonda tuşla basarak sırayla gösterge ekranında görünüyor..ama kaba hesapla 430/1600=268 kuurş yakmış diyebiliriz
Best dediği en iyi 1 dakikalık ortalama.İkinci ekranda motor çalıştığından stop ettiği zamana kadarki ortalama. Yaklaşık 7 litre/100km gözüküyor, bu da normal.Birinci ekrandaki 1 dakikalık ortalamalar.Anlık tüketim o ekranda yok, diğer ekranda var.
ortalama tuketımı bu ekranda nerde goruyorum? mesela en altta best 3.6/100 km var, bu değil dimi? bırde.. 268 kuruş ıyı bı rakammı sizce?
servise başvurun bence. birde acaba SPORT tuşu basılı kalmasın.
Arkadaşlar aracım 5800 km de oldu 1350 km uzun yol yaptım. (istanbul-burdur arası) aracım ortalama 5.4 litre yaktı, buda km de 0.27 krş yapar.Yakıt litre fiyatı 4.96Hızım 100-120