0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yer vermeden once oturdugu yere dikkat et de ben olmuyim orda
Biraz uretken olsak ne bileyim boyle hic hos degil hep bir bel alti sakalar falan
Gazoz kapagi uykun gelmedimi senin.
uyku diyorr , biz askerliğimizi bitireliii heyyy heyyyy , senin bittiğin yerde benım üstüne +12 saatim var kontigaranti
Farkindayim aslinda gunduzden cok gece ayaktasin. Dizelci kardesim
bu aralar normal , 2 hafta sonra zoraki düzene girer zaten can kardeşim diesel ney laann, dizel eşektir olumm. T-GTi benzin 4ewa
Buyrun beniim , Tomalim senlik bir konum yakinda
Muhtemelen 2 gün boyunca internet erişimim olmayacak. Bu iki günde Sercan'ın beynini kullanma oranını arttırmasını bekliyorum. Bu şekilde monolog gibi oluyor, kendisinden bel altı olmayan, kaliteli ve zekice yapılmış espiriler bekliyoruz. Biliyorum o kadar çok şey istedim ki, lambanın cini gelse gerçekleştiremez ama ne yapalım umut fakirin ekmeği, Sercan TCT'nin eğlencesidir
Dağılın beyler bu hunhar şutla top patladı.
Çok geç cvp verdim ya golf auris karşılaştırırken bu konuyu unuttum valla benlik konu yeni corollamıki yada sw auris tahminlerim bukadar
Rahat birakin Sercani yoksa Necati Sasmazi cagiririm size orantisiz Turkce kullanir.
Mesele ormanda geyigi avlamak degil kardesler, mesele ormanda adaleti saglamak.
sercanın sevenleri izdihama sebep oldu sitede böyle çok sevilmek nasıl bir duygu kardeşim kamuoyu senden açıklama bekliyor
Abi zaten adaleti sağlamış durumdayız onlara karşı ben Valla insanın seveni ya da sevdiği olmasa çekilmez bu hayat, hangi yöreye gitsek forumdan kapısını açan bir çok arkadaşımız var, güzel bir duygu, samimiyetine inanıyorum buradaki dostların.
hayat monoton olur zaten o zaman tat vermez hiçbirşey...allah gönüllerden düşürmesin...
sevenler diye konu açılmış, her gelen düşene bir tekme daha atmış yazık değil mi
Turkiye sana yetmesse buralarada gelebilirsin kardes.
bu konuda haklısın abi Türkiye olarak Sercan abime yetemeyebiliriz