0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E15 ler ne zaman E14 oldu ?
Ben corolladan çok anlamam, forumdan baktım, e140 diyor , e14 olmuyormu ?
E15 oluyor. NDHE150L Hic olmadi faturaniza bakabilirsiniz.
E hacı, bu forumdaki topicte nasıl e140 yazıyor o zaman, yakışmamış, bide sabit topic, ben hiç bilmediğim için iddaa da bulunmuyorum. bu foruma girmeseydim, kullandığım arabanın e12 olduğunu dahi bilmezdim.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?board=80.0
Ben e12 gostergelerinin en basarilisi oldugunu dusunuyorum.. tek handikap fari acinca kisilmasi
Bu durum farlar açıkken km sayacı sıfırlama düğmesine basılarak içerisindeki menüden ayarlanıyor sorun değil yani,tercih meselesi.Gözü ışıktan rahatsız olan kısar,ışıklı seven artırır
Hadi ya, gizli menü gibi demekki, benim haberim yoktu o kadar kullandım:) corolla kullanırken forumu daha iyi takip etmek lazım demekki
Hatta şöyle bir anım var isim vermeyeyim forumdan bir üyeye 10TL karşılığı öğrettim sonra o parayla ona tatlı ısmarladım Benim gösterge ışıklarıda en canlıda şu anda malum gündüzde parklar açık gezdiğimiz için
Ucuza gitmiş valla ya 10 TL nedir,hiç değilse 20 deseydin birde kola,meyve suyu falan ısmarlardın Parkımda açık yolumda diyorsun yani Pek olmadı sanki ama
Fazla insafsız olamadım ya karşımda ki insan kıvranırken, önce ona göstermeden yaptım zaten o şaşkınlık ona yetti 20de desem verecekti Olduğu kadar Ertan biz açalımda gören görür