0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu soruya hiç düşünmeden A5 derim, Çünkü düşünürsem A5 diyemem...
oo üstünden çok zaman geçmiş ama c180 amg aldık sonunda Mesaj Birleştirildi: Ocak 31, 2014, 21:23:12bu arada araç hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ...
Evet aracı istanbulda gülsoy otomotivin 2. Elinden aldım 7.000 km de idi gülsoyları kimseyede tavsiye etmem mengerlerden alsaydım keşke sağ 2 lastik işlemli çıktı resmen hayati tehlike yüksek süratlere o lastiklerle çoktığımı görünce allah korumuş dedim alet güzel 156 beygir 7 ileri yakıtı dışında bir şikayetim yok şu an ama hakkınıda veriyorum arada umarım aşlah herkese en iyilerini nasip eder
ne kadar yakıyor şehir içi?
çok uzun mesafe kullanmıyorum şu ara arabayı 5 km iş ile ev arası bunun 1 km civarı sıkışık trafiğe giriyorum motor daha ısınmadan 13 litre civarı gösteriyor yol bilgisayarı uzun yoldada 110 km ortalama ile 7 7.5 litreden aşağı düşmedi hiç
tam benim kullanacağım güzergah..ev-iş 5 km.. 2 km civarı sıkışık trafik.. arac kompresör mü, cgi mi?
hayırlı olsun geçen yıl corollayı almadan önce mercedeste sınırdan dönmüştüm çok pişman oldun hala hayalimin aracı
cgi motor bendeki 7 ileri kompressörler 5 ileri ve daha. Çok yakıyormuş Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2014, 13:55:46 umarım herkese gölüne göre verir yalnız corolla daha geniş
çok sağolun şimdi şaşırdım desem yalan olmaz. acaba genişlik olarak mı yoksa iç yükseklik olarak mı farklılar?
BMW Audi derken hiç umulmadık yerden vurmuşsun. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Çok güzel bir araç cidden, ne güzel. İnsanlar böyle güzel arabalar aldığında ben de kendime alınmış gibi mutlu oluyorum = )
arka koltuk diz mesafesi ve yüksekliği corollanın daha geniş ek olarak şaft yüksekliğide var arkada 3 kişi uzun süreli seyehat çok zor Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2014, 22:17:45allah herkese gönlüne göre verir inşallah baştan daha çok spor ağırlıklı düşünüyordum hep aklımda olan bir araçtı zaten . ne diyelim herşey nasip kısmet