0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elbetteki fakat şöyle bir şey var,eğer masaüstü tarzında kullanıyorsan laptopu o zaman sana masaüstü daha cazip olur.Sonuçta masaüstünden o fiyat ile alacağın performans ve oyun zevki farklı olur.Ama yok bana laptop lazım dersen ilk mesajımdada dediğim gibi asus g70(hatta g75) üzeri yada monster serisi düşünmelisiniz.Onların dışında bazı markalar tabiri caizse çakallık yapıp 16 gb ram koyuyor ama işlemci deseniz iyi değil,yada soğutma sistemi yetmiyor sürekli yüksek ısılarla çalışıyor.Kasa kalitesi yok,ekran deseniz yine öyle.Ama fiyatları İ7 için konuşuyorum 1500 den aşağı yok gibi.1500 ona vereceğime 300 daha verir monsterin serisinden alırım hiç değilse kafam rahat olur.Aldıktan sonra 1000 lirada verseniz üste o şekilde alamıyorsunuz malum.
çok haklısın, bir ara baya ciddi arıyordum, işlemciler zaten standart bikaç çeşit var ve gerçekten teknoloji olarak bana en az 5 sene yetecek olanlar hiç de ucuz değil. bana laptop lazım asusu da düşünüyüm
Casper falan tavsiye etmemToshiba Satelliye kullanıyorum ben gayet memnunum.. Vatan veya Bimex'e gidersen orada çoğu zaman indirim oluyor..Ben 1,700 e aldım indirimli 2.100'den.. Ayrıca 250 lira da hediye çeki vermişlerdi 8 Gb Ram2 Gb Ekran kartı1 TB hard disk128 bitkamerasi kaç bilmiyorum ama cok iyi
tabi ki haklısınız Ertan bey , ama ben hızından memnunum hızı da gayet iyi .. 2.8 ghz turbo ile 3.1sonuçta kullandığım makine , henüz bir sorun yaşamadım taş gibi
Umarım yaşamazsınızda
Şimdi biliyorum kızacaksınız ama olsun yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, Laptop konusunda? Marka? Sürüm? Model? vs.Bütçede sınır yok değil tabiki 1.500TL (maksimum)
Beklersen haswel geliyo.. normal kullanimda fan calistirmayan laptoplar gelecek.. bekle derim
benın bilgisayarı vereyım pentıum 4 3,,00 ghz 1 gb ram .karakaçax500 monster falan bilmem bak gel sonra pişman olma
Sercan'cım tam olarak bütçeni, az çok ne amaçlı kullanmak istediğini yazarsan yardımcı olabilirim..Bilişim sektöründeyim arkadaşlar, iş yerim Okmeydanı Perpa'da..
Aynen kanka taksitsiz alamam zaten.
Almışken 2.sınıf ekran kartlı laptop alma. GT'lere bakma GTX al. Bütçeni 2000TL yap