0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerek yok kardeşim..Şimdi millete malzeme vermeyelim..konu dağılmasın..
Yemeksepeti(Nevzat beyi) tebrik ediyorum..Tehdit ile silinen çok forum konusu biliyorum
Ali kardeşim sıkıntın nedir direk söyle..Böyle kelime oyunlarına gerek yok..uzatma dedikçe uzatıyorsun..Konu ile alakalı yazıcaksan yaz..Yoksa sana cevap verme gereği görmüyorum..Bu arada,sadece bu forum sitesi var gibimi geliyor size..Biraz bu forum dışına çık..Hayat bu form sitesinden ibaret değil..Ha ben tartışıcam diyorsan uğraşamıycam..
Ali kardeşim sıkıntın nedir direk söyle..
Böyle kelime oyunlarına gerek yok..uzatma dedikçe uzatıyorsun.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 20, 2013, 11:14:29Burdaki ince noktayı yakalayamdınız sanırım .Neyse..Çek,nakit,kredi kartı..Nasıl istersin Bu ince noktayı yakalayamayanlar için kısa bir açıklama rica edebilir miyiz?
Burdaki ince noktayı yakalayamdınız sanırım .Neyse..Çek,nakit,kredi kartı..Nasıl istersin
Konu ile alakalı yazıcaksan yaz..
Yoksa sana cevap verme gereği görmüyorum..
Bu arada,sadece bu forum sitesi var gibimi geliyor size..Biraz bu forum dışına çık..Hayat bu form sitesinden ibaret değil..
Ha ben tartışıcam diyorsan uğraşamıycam..
)) komik... Neyse konuyu uzatmaya devam edersen, şikayetimi dile getireceğim. Meraklanma , ben yeteri kadar size sabrettim. Bundan sonra şikayetimi bildirip ''Ne halin varsa gör diyeceğim'' Benim yazdıklarımı böle böle 40 satıra taşımanızda forum kirliliği olmuş ayrıca. Bence daha önce dediğim gibi ''Benim yazdıklarıma kafa yoracağına, konu ile ilgili bir şeyler yaz, ya da farklı bir konuya kafa yor güzel kardeşim. Buradan size bir şey çıkmaz.Ha birde bölüm yöneticisi vasfınız var yeni fark ettim, bu kadar konuyu uzatmanızı dahada hayıfladım şimdi. Bölüm yöneticisine yakışmadı.Düzeltme Notu: Türkçe yazım kuralları.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=1673.0
Bizim burada p....ort pizza var ama pizza değil kemik mübarek.Bende pizzacıya aslıda dalga geçmek için sizde lahmacun varsa 4 lahmacun alayım dedim.Adam peki beyefendi 15 dakika sonra getiriyorum deyince ava giderken avlanmış oldum )))))))))))) Afiyetle 4 lahmacunu yedik
Önce profiterolcü, sonra pideci... her gittiğim yer kapanıyor
Profiterolcünün yeni yerini buldum. Şimdi pideciyi bulmak lazım. Bir ara hep beraber yemek buluşması mı yapsak acaba?
Sercan bizin istasyonun hemen yanına adam öyle bir tesis kurduki görüce tanıyamazsın; bir hafta sonu gel sana da ısmarlıyım )))))))
Valla super fikir.En güzel yaptığım şeydir
Geliriz kısmetse bir gün değilse hiç bir gün Toplaşmak lazım abi topluca Güzel bir buluşma ayarlamak lazım lazım ayarlamak.