0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaşadığınız yere göre değişir, ancak genel olarak 15 Eylül-20 Ekim arasında kış lastiklerinin takılması için uygun diyebiliriz.
İstanbul dayım. Havaların durumuna göre hareket etmeyi düşünüyorum. İki tane Blizzak bende de var. İki tane daha yeni alabilirim. Fiyatları takipteyim.
Eğer imkanınız varsa ve aracı 2-3 sene daha kullanmayı düşünüyorsanız Lm30 serisinden 4 tane almanızı öneririm. Tabi Blizzakta her seride her ebat yok ancak eğer hem lm30 hem lm 32 de varsa lm 32 öneririm. 4 tane Lm 32 alın kesinlikle farkı göreceksiniz. Bridgestone kendi satış sitesinde 165 lira gibi fiyatı var lm 32 nin. Kapıya kadar gelip takıyorlarmış, bence düşünülebilir.
Bende bulunanlar hangi Blizzak tı hatırlamıyorum. Siteye baktım da LM32 205 55 16 için 225 lira. 165 lira olan 15 inç için heralde
Doğrudur, lakin 225 lira diyorsa fiyat bayilerden 210 hatta biraz sıkı pazarlıkla 200 liraya alabilirsiniz.
en iyisi bu işi uzmanlara bırakmak ADAC testlerine göre en iyisi continentalben daha önce megane II varken barum kullandım barum conti ile aynı firmanın ve aynı lastik hamurunu kullanıyor ama fiyatı daha ekonomikadac testlerinde de ilk 10 a girmeyi başaran bir lastik yani fiyat/performans değeri yüksek iyi bir seçenek olabilir.ama yinede en iyisi olsun dersen conti tavsiye ederim
4 Adet GoodYear Ultragrip 8 Aldım aracıma 175-65-14 fiyatı ise 530 TLÖnceki aracımda da aynı ebat lastik kullanmıştım ve memnun kalmıştımTavsiye ederim.
Kısmetse yakın zamanda kışlık lastik alacağım. Buralarda kış sert geçmese de birkaç günlüğüne de olsa kar yağabiliyor. Artı eşim aracı hergün kullanıyor.En kaliteli kışlık lastik hangı firmanındır ? Hangi modelidir ? Michelin alpin hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varmı ?Geçen yıl aracıma petlas almıştım. Açıkçası daha denemeye fırsat bulmadan satmıştım aracımı.
Goodyearı birkaç yerde okumuşutum. Hatta UG8 ne markasıki diyordum. Zannedersem kışlığı öyle adlandırılıyor.
Merhaba arkadaşlar yeni bi konu açmak istemedim 7 8 kişilik bir arkadaş gurubumuz var arçlarımıza kışlık lastik almayı düşünüyoruz coğundada aynı fikir var ucuz olsun en fazla 2 yıl kullanabılırz diyorlar bu petlas lastikler işimizi görür mü veya eşdeğer lastikler var mıdır tavsiye edebileceğiniz