0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enescim kotu bir sey demiyorum zaten Fiesta benimde hosuma giden bir arac.
Yok Sercan abi biliyorum kötü demediğini Bende severim Fiesta'yi Şeker Mavisi olacak ama
Bayiliyorum o mavi rengini ama morda cok hos
Ford focus un 2011 yılına kadar çıkardığı modelinin güzel bir yol tutuşu var. Virajlara ok gibi giriyor.
Ford şase ve aktarma uzmanıdır desem abartmış olmam. Şuan 2010 Fiestam var ve araç denge küpü gerçekten. Yol tutuş mükemmel, frenler mükemmel, elektrikli direksiyon +++ mükemmel, yakıt ++++ mükemmel,... araçtaki trim sesler, harici gacır gucurlar bir Ford klasiği; berbat...
Aracınız benzin mi dizel acaba . 2011 model fiesta 1.4 benzinli 330 lm 150 tl benzin yaktı şehir içi.
Aracım 2010 1.4 Tdci Dizel. Euro IV motor. Euro V den daha çok beğenilir IV ler.İstanbul'da şehir içinde 50 TL mazot ile en az 220, en çok 250 km yol yapıyor. 2-3 ay önce 175-65-14 ebat sac jant ve nokian marka lastik taktım. Yakıt verilerim 1-1,5 litre azaldı. Orijinal jant/lastik ölçüsü ( Titanium model ) 195-45-16.Sorunsuz, çok çevik, manevra kabiliyeti yüksek, az yakıtlı, parçası bol ve makul, ikinci elde hemen satılır, içerisi gayet ferah ve kullanışlı... Öyle Ford hayranı felan değilim ama araç bu şekilde.
Diğer dediklerinize katılabilirim ama Ford Fiesta'nın mı içi gayet ferah ve kullanışlı? Hayatımda kullandığım en dar, boğucu araçlardan biri yeni Fiesta. 1 saat kullandım daraldım resmen. Hele arka koltukların darlığı... Kolunuzu koyuyorsunuz cam açma düğmeleri bilekten bile geride kalıyor.
c max daha pahalı diye alan yok , ondandır