0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam aslında televizyonda yıkanan bir telefonda var hangisi
Xperia Z
abi kesinlikle samsung öneririm arada sapıttığı oluyor ama düşmeye karşı acayip dayanıklı tabi aynı şey s4 için geçerlimi bilmem
Şu anda bir iPhone 4 kullanıcısıyım ve "Elma Kardeşliği" konusunu ben açmıştım. Bu açıklamalar ışığında briaz inceleyecek olursak; iPhone 5S yakında piyasada olacak. İşi güvenlik ve yazılım açısından değerlendirirsek; App Store da bulunan uygulamalar her türlü uygulama testlerinden geçmiş, virüs taramaları yapılmış güvenilir uygulamalar oldukları için cihazınızın çökmesi, zarar görmesi, virüs belasına bulaşması mümkün değil. Android derseniz hepinizin de bildiği gibi açık kaynak kodlu olduğu için bu tür bir güvencesi yok. Her an cihazınız virüs yüzünden çökebilir, yazılımı çökebilir.Uygulama bolluğu açısından değerlendirecek olursak; iPhone da android telefonlar da bol miktarda uygulama var. Uygulamalar konusunda tabi ki en etkili husus da kullanıcının el alışkanlığı.Bu telefonlara bir ilave de ben yapayım. LG Optimus G de fena değil.
Kesinlikle saglam degil arakdasim aldiginin haftasi dusurdu ve telefon pert oldu. Iphone kesinlikli cok daha saglam. ( kisisel izlenimlerim) Kadir Sahin Musadenle altina imzami attim abi
ben iphone 3gs 32gb kullanıyorum, iphone hiçbir telefonla kıyaslanamaz cebinizde laptopunuzu taşıyorsunuz. benim damat uzun süre iphone a direndi şimdi hem iphone hemde ipadle yaşıyor, bir ulusal kanalın müdürü ve her türlü işini bu iki cihazla yapıyor, o artık hızlı bir iphone cu. oğlum zaten ezelden beri iphone cu ve kitaplarını yazarken bile kullanıyor.
Abi kişisel görüş dediğin gibi de biraz düşüşüde önemli sanırım ?
s3 mini nasıl dostlar almayı düşünüyorum bu aralar