Anket

Hangi Akıllı Telefon?

Htc One.
Iphone 5s.
Samsung 4s.
Sony Xperia Z.
Lg Optimus G.

Gönderen Konu: Akıllı Telefon Seçimi?  (Okunma sayısı 4219 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
Ynt: Akıllı Telefon Seçimi?
« Yanıtla #20 : Mayıs 04, 2013, 09:44:10 »
hocam aslında televizyonda yıkanan bir telefonda var hangisi :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 04, 2013, 09:44:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 04, 2013, 09:52:47 »
hocam aslında televizyonda yıkanan bir telefonda var hangisi :)

Xperia Z
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mayıs 04, 2013, 09:56:01 »
Xperia Z

Teşekkür ederim :)

Abi birde imzanda demek istediğin ne anlıyamadım ben :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 04, 2013, 10:03:00 »
ben iphone 3gs 32gb kullanıyorum, iphone hiçbir telefonla kıyaslanamaz cebinizde laptopunuzu taşıyorsunuz. benim damat uzun süre iphone a direndi şimdi hem iphone hemde ipadle yaşıyor, bir ulusal kanalın müdürü ve her türlü işini bu iki cihazla yapıyor, o artık hızlı bir iphone cu. oğlum zaten ezelden beri iphone cu ve kitaplarını yazarken bile kullanıyor.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 04, 2013, 10:46:29 »
abi kesinlikle samsung öneririm arada sapıttığı oluyor ama düşmeye karşı acayip dayanıklı tabi aynı şey s4 için geçerlimi bilmem :)
Kesinlikle saglam degil arakdasim aldiginin haftasi dusurdu ve telefon pert oldu. Iphone kesinlikli cok daha saglam. ( kisisel izlenimlerim)

Şu anda bir iPhone 4 kullanıcısıyım ve "Elma Kardeşliği" konusunu ben açmıştım. Bu açıklamalar ışığında briaz inceleyecek olursak; iPhone 5S yakında piyasada olacak.

İşi güvenlik ve yazılım açısından değerlendirirsek; App Store da bulunan uygulamalar her türlü uygulama testlerinden geçmiş, virüs taramaları yapılmış güvenilir uygulamalar oldukları için cihazınızın çökmesi, zarar görmesi, virüs belasına bulaşması mümkün değil. Android derseniz hepinizin de bildiği gibi açık kaynak kodlu olduğu için bu tür bir güvencesi yok. Her an cihazınız virüs yüzünden çökebilir, yazılımı çökebilir.

Uygulama bolluğu açısından değerlendirecek olursak; iPhone da android telefonlar da bol miktarda uygulama var. Uygulamalar konusunda tabi ki en etkili husus da kullanıcının el alışkanlığı.

Bu telefonlara bir ilave de ben yapayım. LG Optimus G de fena değil.
Kadir Sahin

Musadenle altina imzami attim abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mayıs 04, 2013, 10:48:36 »
Kesinlikle saglam degil arakdasim aldiginin haftasi dusurdu ve telefon pert oldu. Iphone kesinlikli cok daha saglam. ( kisisel izlenimlerim)
 Kadir Sahin

Abi kişisel görüş dediğin gibi :)
de biraz düşüşüde önemli sanırım ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mayıs 04, 2013, 10:50:45 »
ben iphone 3gs 32gb kullanıyorum, iphone hiçbir telefonla kıyaslanamaz cebinizde laptopunuzu taşıyorsunuz. benim damat uzun süre iphone a direndi şimdi hem iphone hemde ipadle yaşıyor, bir ulusal kanalın müdürü ve her türlü işini bu iki cihazla yapıyor, o artık hızlı bir iphone cu. oğlum zaten ezelden beri iphone cu ve kitaplarını yazarken bile kullanıyor.
Bence herzaman iphone derim tabi eger butce uygunsa. Ben telefon icin o kadar para vermem onun icin yerli Telefon aliyorum Andoridli 150-200 dolara geri kalan paraylada ogluma oyuncak aliyorum. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mayıs 04, 2013, 10:52:38 »
Abi kişisel görüş dediğin gibi :)
de biraz düşüşüde önemli sanırım ?
Haklisin dusme acisi cok onemli tabiki. Iphonelar kasa diger telefonlar gibi plastik olmadigi icin genelde daha iyi koruma sagliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 04, 2013, 13:30:30 »
14 Aralık'ta Türkiye'ye resmi girişinden beri iPhone 5 kullanıyorum.

Telefon seçimi tamamen beklentilerle alakalı bir durum. Bu telefonun dezavantajı yoktur diyebileceğim bir cihaz yok şuan piyasada. Model model inceleyecek olursak;

iPhone 5, işletim sisteminin kararlı yapısı ve buna bağlı olarak hız ve güvenilirlik konusunda gerçekten rakibi olmayan bir cihaz. Ayrıca servis hizmetleri olarak diğer markaların çok önünde, iPhone 4'ümü sabah servise verip akşam yenisiyle değiştirilip teslim aldığım olmuştu. İşletim sistemine dönecek olursak, AppStore olarak adlandırılan Apple'ın uygulama mağazası gerçekten çok geniş bir yelpaze sunmakta.

Samsung Galaxy S4 henüz kullanamadığım bir cihaz fakat bu konulara olan ilgim nedeniyle incelemelerini okudum ve izledim. Samsung yenilikçi akımı sürdürmek adına büyük çabalar içerisinde fakat günlük hayata etkiyecek birşey göremiyorum açıkçası. İşlemci ve ram olarak bakarsak yanıltıcı olacaktır, nedenine gelecek olursak Android işletim sistemi donanım tarafından direkt olarak kullanılan bir işletim sistemi değil, basit bir anlatımla Android ve donanım elemanları arasında iletişimi sağlayan bir program mevcut. Bu sebepledir ki Android telefonlar donma-yavaşlama gibi durumlarla karşılaşması olası cihazlar.

Bu noktada devreye Türkiye'de pek bilinmeyen Nexus serisi telefonlar giriyor. Google'ın her sene farklı üreticiyle anlaşıp ürettiği Nexus cihazlar saf Android deneyimini kullanıcılara sunuyor. Mayıs ayı sonunda büyük ihtimalle Nexus 5'in tanıtımı yapılacak ve Nexus 4'te olduğu gibi üretimi LG'nin yapması bekleniyor. Açıkçası Android bir cihaz alacak olsam Nexus serisine bağlı kalırım.

Windows cihazlara pek sıcak bakmıyorsunuz sanırım fakat dikkate değer cihazlar üretmekte Windows cephesi. Snapdragon S4 işlemci kullanan Windows cihazlar gayet akıcı bir deneyim sunmakta. Program desteği konusunda şuan geride olan Windows, uygulama geliştiricelere müthiş teşvikler sunarak süreci hızlandırıyor.

Bilgisayarınızla tam bir senkronizasyon ve müthiş kalitede fotoğraflar için Nokia Lumia 920.

Telefonunuzu özelleştirmek istiyorsanız ve daha universal kullanımı olan bir cihaz düşünüyorsanız Google Nexus 5.

Telefonunuzu açıp, aylarca kapanmadan ve en ufak yavaşlıklara tahammül etmeden kullanmak istiyorsanız iPhone 5.

Tabi ki konunun daha çok detayı var fakat genel hatlarıyla durum budur. Önemli olan nokta, Android'de Nexus serisi seçilmesidir benim açımdan.

Ve tabi bence.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '15
  • 17 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 04, 2013, 18:58:50 »
Galaxy s3 kullanıyorum çoook memnunum, s4 işlemci bakımından çok ama yazılım bakımından az daha iyi (s3 için gelen güncellemelerle s4 ün çoğu özelliğini alacak). Hangisini alırsanız alın samsung çok iyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 07, 2013, 20:50:08 »
 Kadir Sahin

Eyvallah Kadir kardeşim. Aldım kabul ettim imzanı.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 09, 2013, 15:56:15 »
  Bunların hepsinde enerji durumu hala biraz sıkıntı gibi duruyor sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 09, 2013, 16:10:44 »
S3 kullanıyorum çok memnunum yazılım bakımıdan samsung aralarında en iyisi android 5.0 galaxy s3 bile gelicek galaxy s4de 4.2.2 ile geliyor 5.0dan önce 4.3 muhabbetleri dönüyor ancak 5.0 ne zaman çıkacak belli değil bu arada s3 içinde 4.2.2 gelicek daha sonra hem s3 hemde s4 5.0 gelicek. s4 zaten teknik olarak kendini aştı Exynos Octa 1.6Ghz 4+4 Çekirdekli işlemicinin şuanda önünde hiçbiri duramıyor. Kamera özellikleri çok iyi. Tasarım olarak THC one gerisinde kalıyor olsada diğer artıları tercih edilmesine neden olucak satış rekorlarını s3de olduğu gibi tekrar kıracaktır. En uygun fiyat burada 1699 düşmüş world ile alındığında 1599 bence süper fiyat.
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-gti9500-galaxy-s4-cep-telefonu-beyaz-85080509

Sony xperia Z de güzel ama sony yazılımları hemen sunulmuyor örneğin Samsung galaxy s2 bile en son 4.1.2 android sürümü geldi fakat diğer markaların premium sınıfdaki bazı telefonlarına bu güncellemeler henüz gelmedi bile. Buda Sony Z fiyatı en uygun burada çünkü 100tl bonus veriliyor.
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-z-cep-telefonu-84817894

Bu arada başka kredi kartı olanlar hemen almasın mesela gecen hafta bonusa kampanya vardı bu hafta world önümüzdeki haftayada başka bi kredi kartına bonus kampanyası gelir. Gittigidiyorda bu kampanya dönüp duruyor. World kampanyasını kaçırdım die bişey yok iki üç hafta sonra tekrar kampanya geliyor :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mayıs 11, 2013, 00:16:22 »
s3 mini nasıl dostlar almayı düşünüyorum bu aralar
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 11, 2013, 00:26:49 »
s3 mini nasıl dostlar almayı düşünüyorum bu aralar
S3 mininin teknik özellikleri s3e göre düşük bunlar işlemci kamera batarya vs vs. Ancak sadece internet amacıyla kullanıcaksanız gayet güzel her işin üstesinden gelir.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mayıs 11, 2013, 00:42:46 »
Samsung Galaxy S3 bence.Fiyatı da düştü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mayıs 19, 2013, 14:57:49 »
sony xperia miro aldım memnunum fiyatına göre donanımlı telefon ;)