Toplam Oy Verenler: 47
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012nin şubat ayında, yaklaşık olarak sizin sahip olduğunuz gibi bir bütçeyle bende 2005 corolla hb satın almıştım, şu an aynı bütçeye sahip olsam, satın almayacağım tek araç o dur. Golf 5 i de asla tercih etmem, diğer alternatifler üzerinde yoğunlaşırdım. Biraz yol tutuşu, frenleme vs. gibi şeylere ihtiyacınız varsa bence sizde bu seçenekleri kaldırın kafanızdan. Ama yakıt ekonomisi, sorunsuzluk ve performansa öncelik veriyorsanız, corolla hb düşünülebilir. Ama kullanmış biri olarak ben fazla önermem, ilk algı çok iyiydi fakat arabayı tanıdıkça soğudum ben açıkcası.
astradan çok daha fazla soğurdun. egr canına okurdu, spin atmada cabası.
Daha diri duran 2005modelini 22ye teyzeme aldık geçen ay... Ayrıca bu kasa güncel kasadan çok geri kaldı bunuda unutmayın Ben sizin yerinizde olsa mazda3ten başka birşey bakmazdım aradığınız herşey var...
arabayı seri ve hızlı kullanmayı seviyorum ama bahsettiğiniz olayların hiç birini ne bu arabamla nede babamdaki sedan 2005 corollada yaşamadım. Viraja nasıl girip nasıl çıkılmasını bildikten sonra ne spin atarsınız nede mıcıra girip yoldan çıkarsınız. Yani nabza göre şerbet vermek lazım. Benim en çok aradığım en az bu aracım kadar seri ve bu aracımdn dahada sessiz ve konforlu olması. Ve bakımda sıkıntı çıkarmaması.
aslında yarın ciddi olarak aramayı düşünüyordum mazda sahibini ancak Türkiye.gov.tr den sorgulama yaptım aracın tescil tarihi 18.04.2013 olarak gözüküyor. Sanırım araç satılmış ama netten kaldırılmamış.
bizim direksiyonumuz sizinki kadar iyi değil ama corollanın da yol tutuşu segment arkadaşlarından iyi değil hatta oldukça kötü denebilir, siz ya limitlerinizi alçak tutuyorsunuz yada takdir-i ilahi
Alper senin araba kaç kilo? ae101 900 küsur kilo. onun içine 200 kiloluk kurşun levhalar koyulursa bakın bakalım yol tutuş ne oluyor.?
Kocaelide 25 bine 2005 hb corolla terra bulmuştum. 3 parç değişeni vardı. Dün satılmış. Kısmet bakalımAramaya devam
Kaput ve bir çamurluğu değişik Lpgli 90 bindeki 2006 hb terra için 27 bin lira fiyata ne dersiniz?