0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimki 5 e bir geçsin önce abisi Bu arada chrysler de 200c ile 9 ileri şanzımanı standart sunacağını duymuştum.
Abi nerelere vuralim kendimizi neler yapalim sen 5 istiyorsun ben 6 alt tarafi 1 tane fazla disli adamlar bizimkinlerin ustune 5-6 disli ekliyorllar satsak.mi arabalari acaba :-D
hehe, benim 6.vites dişlisini vereyim abicim sana, benim bir işime yaramıyor, 5in limiti 255 te, arabanında oraya erişecek gücü yok zaten.
vites yokda diyebiliriz, sonsuz da diyebiliriz, bir çok araç sahibi buna alışamadığı için toyota vs. gibi bir kaç marka bu tür şanzımanlarda yalancı görsel vitesler kullanıyor, kasnak sertliğini değiştirerek. Yanılmıyorsam bu işin babası multitronic le audiydi, ilk gördüğümde de alışamamıştım, halada alışamadım, ama yaristeki şanzıman eğlenceliydi, birazda arabanın hafif olduğundan heralde.
CVT güçsüz deniyor ama benim Yaris te bayaa bir iyi gidiyor nasıl iş bu anlamadım?
Güçsüz derken baygın değil ama bir SMG şanzıman gibide performans amaçlıda değil onu demek istedik yoksa bende yeni Auriste denedim gayet başarılı.
Lexus a konulabiliyorsa naden gt86 ya da konulmasın? Geliştirilse bence olabilir, sonuçta kesintisiz güç ve zaman kaybı yok...