Gönderen Konu: Otomobilinizi ilk nasıl gördünüz?  (Okunma sayısı 1949 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Elegant a/t
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 14 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomobilinizi ilk nasıl gördünüz?
« Yanıtla #20 : Nisan 26, 2013, 23:51:38 »
Kötü geçen ww macerasından sonra sorunsuz bir araç için toyota plazaya gittik,örnek araçlara baktık  ben avensis i beğendim eşim corolla diye tutturdu otomatik vites faktörüde işin içine girince corollaya karar verdik sipariş ettik 5 gün sonra geldi.ilk buluşmamızın resmi

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 26, 2013, 23:51:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 27, 2013, 17:02:48 »
Biz aslinda ford cmax yada focus sd bakiyorduk bulduklarimizin cogu pert yada baya kazaliydi. Ondan sonra birgun babamin arkadasi aradi bir arkadasim arabasini satiyor cok temiz dedi. Bizde gittik arabaya bakmaya arabayi 2011de aldik iste o zaman km 5700 deydi tabi birinci nedenimiz buydu almak icin. Adam engelli aparati kullaniyordu tabi bu aparati takan sahis adam akilli takamadigindan (bunu babam aparati cikarttirdiginda cikaran adam soyledi duzgun takilmadigini) satan adam hep ufak tefek kazalar yapmis.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 27, 2013, 18:22:38 »
OtoShow'a sifir Honda city almaya gitmistik. Honda fuara katilmamis, bizde disarda gezerken sertifikali ikinci el fuarida varmis orada gorduk. Begendik aldik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 29, 2013, 14:58:14 »
Son iki aracımdan sözedeyim. İkisinde de ne alacağım konusunda kararlıydım. Baktığım araç honda civic vtec modeliydi. İnternetten bakınırken resimsiz bir ilan gördüm aynı şehirde. O aracın sahibide başka kurumda çalışıyormuş.  İş arkadaşımla birlikte hemen o kuruma gittik. Ben arabayı kapıda görür görmez "tamam aldım ben arabayı" dedim ve öylede olmuştu.

Şuanki aracım Avensis ise yine internetten buldum ve gittiğimiz şehrin terminalinde arkadaşımla beni almaya gelirken görmüştüm ve "vay be bu araba benim mi olacak" demiştim. Arabayı satın aldığımda heyecandan arabayı sürmemiştim. Sağolsun uzunca bir süre arkadaşım kullanmıştı arabayı.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '07
  • 26 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 29, 2013, 15:24:43 »
yeni bir araba almayı planlıyorduk yaklaşık 1 ay araştırdık bu süreçte megane 2,clio symbol ve corolla e12 dizel bakıyorduk birgün abim sahibindende bulmuş söyledi akşam arabaya bakmaya gittik öbür günde arabayı kocaeli kaya plazaya gösterdik sonrada kendi özel toyota servisimize baktırdık ve aldık :)
Çoğu zaman gidiyoruz... Kiminin hoşuna,kiminin zoruna ;)

2007 COROLLA TERRA D4-D FÜME 100.000
2004 CLİO Symbol 1.4 GÜMÜŞ GRİ 137.000