0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay be Osman, bu tam bizim gençliğimizin fıkrası O zaman tabi ne cep telefonu var, ne internet, resmen böyle haberleşiyorduk valla Sabit telefondan arkadaşını arıyorsun, evde yoksa, telefona çıkan anne veya babasına şifreli mesajlar iletmek zorunda kalıyorsun Eh telefonu bulduğumuza şükrediyorduk, bizden öncekiler gibi dumanla, güvercinle uğraşmadığımız için Bazı arkadaşlarımın işaret dili ve mors alfabesini ezberlediklerini de çok iyi hatırlıyorum
Mutlu Bebekİki gey birlikte yaşamaktadır. Her şey çok iyi gitmekte oldukça iyi geçinmektedirler. Sonunda evlenmeye karar verirler. Evlilikleride oldukça mutludur ancak tek bir dertleri vardır oda çocuk sahibi olamamak. Bu onları yiyip bitirmektedir. Birgün akıllarına bir fikir gelir kiralık bir anne bulacaklar spermlerini birleştirerek mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile bırakacaklardır. Operasyon gerçekleşir ve bebeklerinin doğumunu beklemeye başlarlar. Doğum günü gelmiştir ve her ikiside heyecanla hastane koridorunda beklemektedir. Sonunda hemşire gelir ve-"müjde nur topu gibi bir oğlunuz oldu" diyerek mutlu haberi verir. Çok heyecanlanan gey ler bir an önce bebeklerini görmek isterler ve yeni doğan bebeklerin olduğu bölüme hemşire ile birlikte giderler. Fakat bütün bebekler feryat figan ağlamakta ancak bir bebek mutluluktan uçarcasına gülücükler atmaktadır. Heyecanla hemşireye bebeklerinin hangisi olduğunu sorduklarında hemşire- "gülen bebek sizinki" der. Şaşıran geyler "nasıl olur bütün bebekler ağlarken bizim bebeğimiz gülüyor" hemşire- "kıçındaki dereceyi çekeyim siz ozaman görün ağlamak nasıl oluyor."
Kemal abi nerelerdesin uzun zamandır göremiyoruz seni, sağlığın sıhatin yerinde mi?
Özlettin kendini adaş
Serkan Bey öncelikle 2 yıl önceki fıkraya yorum yaptığınız için sizi kutluyorum 1- Bu fıkraları ben yazmıyorum sadece paylaşıyorum.2- Günümüzde dinin girmediği kullanılmadığı yer kaldı mı? 3- Forum ortamında Din, Siyaset ve Ayrımcılık yapılmaz irdelenemez.Bir daha bu tür yorumlar yapmayacağınıza inanıyorum.
Karşılıklı anlayışlarınız için sizleri tebrik ederim arkadaşlar, keşke toplumun her sathına bu yayılsa. Çok bilinen bir mantık ya da felsefe sorusu vardır; tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavukdan? Bunun cevabını herkes düşünmüştür herhalde ve değişik sonuçlara ulaşmıştır. Horoza sormuşlar; -tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavukdan. Horoz; -ben tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan işin orasına karışmam, kendi işimi yapar giderim.