0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecen hafta Dunya premieri Bangkok motoshowda yapildi. Bende gitmistim yakindan gormek icin. Arac bence cok iyi resimdeki arac en full versiyonu olan S modeli 1.5 vvti 109hp, Zoom farlar, Push Start/Stop, Smart entry, Park sensorleri, cift havayastigi, ABS+EBD dort disk ve 16inclik jantlar mevcut. fiyati ise yaklasik 25.000$ ( Tayland satisi) Gostergeler resimdeki gibi etkileyici gelmedi bana ama direksiyon ve onkonsol ustundeki deri cok havali gosteriyor. B+ sinifi bir arac olmus diyebiliriz.
Abi araba bu kadar yüksek mi peki :/
honda city
Eski kasa Honda City'e benziyor duruşu. Leylek gibi. Yeni Reno Symbol gibi son zamanlarda gördüğüm en tipsiz arabalardan. İnşallah Türkiye'ye gelmez. Gelse de fazla durmaz zaten bu tiple. Bu sınıfta değil Rapid, yeni Toledo ve C-Elysee, Accent Blue bile daha yakışıklı duruyor bence.
Zaten vios avrupa pazarı için değil orta doğu ve uzak doğu ülkeri için geliştirilen modeller arasında. Çinde tayland da çok satar rapidle toledoyuda kimse tanımaz tayland ve çinde
Doğrudur, oralarda tabiki piyasaya hakim olacaktır. Ama bu tipsiz olduğu gerçeğini değiştirmez
Neredeyse buraya yazan bütün üyeler tasarımından olumlu olarak bahsetmiş sizce neden tipsiz.
Ben gerçekten beğenmedim öncelikle onu söyliyim, öylesine demiyorum Dediğim gibi, araba leylek gibi duruyor. Fazla havada. Nasıl desem, zorla uzatılmış gibi. Eski kasa C4'ün sedanı var mesela. O da böyle. Dar ve uzun, Linea misali. Kasa dışarı taşmış gibi. Sadece önü gözüme hoş geldi. Biraz daha alçaltılıp, daha geniş taban lastikle birşeye benzeyebilir belki