0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tuncay bey geçmiş olsun. Yanılmıyorsam Karataş tarafında olmus. En kısa sürede sadaka ver çünkü suç çocukta da olsa etkisi uzun sure geçmeyecek bir şey atlatmışsiniz
Geçmiş olsun Rabbim her ikinizi de esirgemiş....
Abicim büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Tuncay kardeş. Verilmiş sadakan varmış. Benzer olayın aynısını bende 1-2 ay evvel yaşadım. Benim olayda başrolde yetişkin kadın vardı. Bende tüm gücümle frene asıldım direksiyonu kırdım. Tam olarak senin olayına benzer bir durumdu. Ancak benim hızım 50km civarındaydı. (Sokak arası için biraz fazlaydı hızım.) Bu olaydan sonra okula gidiş güzergahımı değiştirdim. Artık sokak aralarını kullanmıyorum. Kalabalık olmasına ve yolu uzatmama rağmen ana caddeyi kullanıyorum. Allah kazadan beladan korusun hepimizi.
bizim dernek başkanı (kör p..z..nk ) 7 yaşında bir kızı görememiş arabanın altına alıp sürüklemişkızcağız bir seri ameliyatlar geçirdi,; bir de güzeldi çocuk sormayınBülent (bizim başkan) hala kahroluyor Gebersin inşallah , yerine başkan adayı benim
Tuncay çok çok geçmiş olsun kardeşim.Çocuğa ve sana hiç bir şey olmaması çok sevindirici Toyota'nın frenleri iyi ya da sıkıntı diyenlere gerçekten çok şaşırıyorum.Kim ne derse desin Toyota'nın frenleri zayıf tutuyor.
Sağol abi.Abi vallahi farklı markaları kullandım toyotada gerçekten sıkıntı.Burdada zaten duramayacaktı araç ben sağa kactım sonra durdum.Sağa kırmasam çocuga soldan çarpabilirdim.Önceki corolla hb mdede 110 km hızla seyrderken aniden yola bir araç çıkmıstı.aramızda 40 metre civarıydı.Tabi ani refleksle frne sonuna kadar bastım ama belli süre sonra fren bosa düştü sanki pedasl hiçbir işe yaramıyordu.Bence pompalama denen yöntem daha iyi tutuyor toyotalarda
Kemal bey zaten sizde tam bir başkan edası var (profil resminizden anlaşıldığı kadarıyla).Başkanlık yolunda her yol mübah galiba, yaşasın kötülük
ben zaten kendi kurduğum derneğin başkanıyımbakınız: www.caucassianfolk.8m.com