Gönderen Konu: Auris için Led'li ön Farlar , Gündüz Lambası..  (Okunma sayısı 9894 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah kazadan beladan cümlemizi korusun.
    • Kişisel Bloğum
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris için Led'li ön Farlar , Gündüz Lambası..
« Yanıtla #20 : Nisan 16, 2013, 13:17:56 »
Gündüz farını taktırdım:)

hayırlı olsun güzel olmuş. yapılan elektrik işçiliğinden bahseder misiniz biraz? normalde farların yanmadığı zamanlarda yanması, farlar açıkken kapanması gerekir. Bir de satın aldığın yer, site veya firma ile ilgili bilgi alabilirsek sevinirim.  :D
Auris 1.4 D-4D Comfort Plus
Peugeot 206+ 1.4 Sportium - Satıldı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 16, 2013, 13:17:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 16, 2013, 14:09:19 »
hayırlı olsun güzel olmuş. yapılan elektrik işçiliğinden bahseder misiniz biraz? normalde farların yanmadığı zamanlarda yanması, farlar açıkken kapanması gerekir. Bir de satın aldığın yer, site veya firma ile ilgili bilgi alabilirsek sevinirim.  :D
teşekkürler:)
http://www.hepsiburada.com/liste/autocsi-6-smd-mercedes-tipi-gunduz-fari-165cmx2-high-power-beyaz-11398/productDetails.aspx?productId=otcsa11398&categoryId=20042339&SKU=OTCSA11398&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotcsa11398%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dg%255cu00fcnd%255cu00fcz%255cu0020far%255cu0131%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch buradan aldım. farların yanmadığı zamanlarda yanması, farlar açıkken kapanması bu tiplerde olmuyormuş onlar için farklı elektrik devreleri gerekiyormuş. öyle olanlar çok daha pahalıymış. gittim elektirkçiye öncelikle ön ızgarayı matkaba özel uç takarak deldi. daha sonra led kablolarını fardaki kablolara elektrik bandıyla bağladı. 30 dk felan sürdü bu işlem. Şimdi parklar ve farlar açıkken sürekli yanıyor.
2011 auris 1.33 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah kazadan beladan cümlemizi korusun.
    • Kişisel Bloğum
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Nisan 16, 2013, 17:26:23 »
teşekkürler:)
http://www.hepsiburada.com/liste/autocsi-6-smd-mercedes-tipi-gunduz-fari-165cmx2-high-power-beyaz-11398/productDetails.aspx?productId=otcsa11398&categoryId=20042339&SKU=OTCSA11398&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotcsa11398%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dg%255cu00fcnd%255cu00fcz%255cu0020far%255cu0131%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch buradan aldım. farların yanmadığı zamanlarda yanması, farlar açıkken kapanması bu tiplerde olmuyormuş onlar için farklı elektrik devreleri gerekiyormuş. öyle olanlar çok daha pahalıymış. gittim elektirkçiye öncelikle ön ızgarayı matkaba özel uç takarak deldi. daha sonra led kablolarını fardaki kablolara elektrik bandıyla bağladı. 30 dk felan sürdü bu işlem. Şimdi parklar ve farlar açıkken sürekli yanıyor.

Anladım. Ancak gündüz farının bir espirisi de, farların ömürlerini uzatmaktır. Aracım garantili olduğu için bu tür sanayi işlerine giremeyeceğim anlaşılan. Serviste gördüğüm gündüz farlarının soketleri vardı. Acaba özel bir giriş alanı mı var diye düşünmüştüm. Servise de 650 TL verilmez. Farlarla devam edeceğiz anlaşılan garanti dolana kadar  :(
Auris 1.4 D-4D Comfort Plus
Peugeot 206+ 1.4 Sportium - Satıldı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Mayıs 03, 2013, 02:03:52 »
Ledli gündüz farı hakkında pek bi bilgim yok acıkcası ama  arka reflektörleri led yapmanı siddetle tavsiye ederim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Araç: Başka Marka
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 03, 2013, 02:39:14 »
Ledli gündüz farı hakkında pek bir bilgim yok acıkcası ama  arka reflektörleri led yapmanı siddetle tavsiye ederim:)

nasıl olacak bunun hakkında biraz bilgi verirmisin ? yada örnek bir fotograf da olabilir :)
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 450
  • Model Yılı: '15
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ağustos 27, 2013, 11:31:20 »
arkadaslar bende dün takdırdım gündüz farını ama foto ekleyemiyorum yardım eder misiniz
2015 1.6 advanced inci beyazı corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 27, 2013, 11:40:24 »
http://www.hizliresim.com/

Gözattan bilgisayardaki resmi bul şimdi yükle de yükledikten sonra ortadaki forum linkini buraya yapıştır
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ağustos 27, 2013, 11:49:32 »
teşekkür ediyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 12 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 27, 2013, 11:55:55 »
linkte eklediğim angel eye uygulaması bence en orjinal duranı veya iyi bir usta park lambasına yerine yine park lambası ebadında yuvarlak dizilimli ledlerden takıcak

http://merceklifar.com/wgc_media/photos/200A20090.jpg
Hamleler ve karşı hamleler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 27, 2013, 12:04:05 »
linkte eklediğim angel eye uygulaması bence en orjinal duranı veya iyi bir usta park lambasına yerine yine park lambası ebadında yuvarlak dizilimli ledlerden takıcak

http://merceklifar.com/wgc_media/photos/200A20090.jpg

bence mercedes çakması gibi durmuş

ben kendi aracıma böyle yapmıştım sislerin yanına,  arkadaki Oktay arkadaşımızın eski corllasınada farın içine üst kısma yapmıştım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ağustos 27, 2013, 12:05:32 »
ama işte auriste böyle bi yer mevcut olmadığı için alt ızgarada da cok yakın durcaktı en matıklısı bana bu gibi geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 27, 2013, 12:15:28 »
Yunis bey ben Levent beye hitaben yazmıştım :) üzerinize alınmayın sizinkiler en mantıklı yere konulmuş zaten :)  ama park ampulu sökülüp ucuna bir direnç ile bir high power 1 wattlık led takılsa çok daha güzel olurdu bence

yada şöyle hazır bişey

http://www.ebay.com/itm/Car-Auto-7-5W-LED-Back-Up-Reverse-Super-Bright-T10-High-Power-White-Headlight-/121159651479?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c35ad9097&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/10w-T15-T10-921-194-White-HIGH-POWER-Samsung-2323-LED-Car-Bulbs-Projector-Lens-/121145016778?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c34ce41ca&vxp=mtr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ağustos 27, 2013, 12:17:18 »
engel eye farlar mercedes değil BMW ile bilinirler ilk onlar kullanmıştır çünkü, şu an modifiyecilerin sıkça kullandığı aydınlatma uygulaması olduğu için biraz da anonimleşti aslında.
led farlar genellikle arkası siyah olan yerlere yakıştığından ve aurislerde ön tamponda alt ızgara hariç siyah zemin bulunmadığından corolla hb deki gibi durmayacaktır diye düşünüyorum. ayrıca led farlar aracın köşelerine ne kadar yakın durursa o derece şık duruyor kanaatimce, bu nedenle aurislerde len farı uygulaması için en uygun yerin ön far grubu olduğu görüşündeyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ağustos 27, 2013, 12:20:30 »
engel eye farlar mercedes değil BMW ile bilinirler ilk onlar kullanmıştır çünkü, şu an modifiyecilerin sıkça kullandığı aydınlatma uygulaması olduğu için biraz da anonimleşti aslında.
led farlar genellikle arkası siyah olan yerlere yakıştığından ve aurislerde ön tamponda alt ızgara hariç siyah zemin bulunmadığından corolla hb deki gibi durmayacaktır diye düşünüyorum. ayrıca led farlar aracın köşelerine ne kadar yakın durursa o derece şık duruyor kanaatimce, bu nedenle aurislerde len farı uygulaması için en uygun yerin ön far grubu olduğu görüşündeyim.
ama aurislerde far içine zor yerleşir yer yok cünkü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ağustos 27, 2013, 12:21:32 »
Yunis bey ben Levent beye hitaben yazmıştım :) üzerinize alınmayın sizinkiler en mantıklı yere konulmuş zaten :)  ama park ampulu sökülüp ucuna bir direnç ile bir high power 1 wattlık led takılsa çok daha güzel olurdu bence

yada şöyle hazır bişey

http://www.ebay.com/itm/Car-Auto-7-5W-LED-Back-Up-Reverse-Super-Bright-T10-High-Power-White-Headlight-/121159651479?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c35ad9097&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/10w-T15-T10-921-194-White-HIGH-POWER-Samsung-2323-LED-Car-Bulbs-Projector-Lens-/121145016778?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c34ce41ca&vxp=mtr

aslında bu park ampüllerinden haberim yoktu ki birde bunu normal park gibi kullanmak zaorunda kalırdık benim istediğim gibi kontağa bağlanmazdı ki hem benim kiler su anda kontağa bağlı ve farlar açılınca sönüyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ağustos 27, 2013, 12:26:45 »
benim kasteddiğim farın içinde ayrıca bir yer bulunması değil Yunis Bey, ya linkini gönderdiğim engel eye uygulaması ki bunu bir profesyonel yapmalı ve ucuzda olmaz ya da Mesut Bey'in de fotoğrafını eklediği park lambası yerine yapılacak ampul değişkliği, daha kolay ve ucuz olacağı için en uygunu bu olacaktır heralde hem de gayet orjinal dururacaktır, 10.000 bakımına gittiğimde yaptırmadığıma pişmanım aslında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 27, 2013, 15:08:02 »
Maliyetinden ziyada 700 lira verselerde yaptırmam. Şahin olmuş araba

:alkis:
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ağustos 27, 2013, 15:25:03 »
benim kasteddiğim farın içinde ayrıca bir yer bulunması değil Yunis Bey, ya linkini gönderdiğim engel eye uygulaması ki bunu bir profesyonel yapmalı ve ucuzda olmaz ya da Mesut Bey'in de fotoğrafını eklediği park lambası yerine yapılacak ampul değişkliği, daha kolay ve ucuz olacağı için en uygunu bu olacaktır heralde hem de gayet orjinal dururacaktır, 10.000 bakımına gittiğimde yaptırmadığıma pişmanım aslında
peki bunu normal park gibi kullancaz yoksa kontağa bağlı gündüz farı gibi mi bence o cok da güzel olmaz diye düşünüyorum hem mesut bey benimki ızgaranın içerisinde dısarda değil kestirdim orayı monte ettim emanet gibide durmuyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Sevdiklerimiz için emniyet kemeri takalım.
  • Kilometre: 46000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ocak 19, 2014, 03:32:10 »
peki bunu normal park gibi kullancaz yoksa kontağa bağlı gündüz farı gibi mi bence o cok da güzel olmaz diye düşünüyorum hem mesut bey benimki ızgaranın içerisinde dısarda değil kestirdim orayı monte ettim emanet gibide durmuyor
Yunis bey siz hangi ürünü aldınız, ben çok beğendim. Özellikle aurislerin alt kısımlarında yeterli yer olmaması sebebiyle aklımdaki yere taktırmışsınız,bir de sormak istediğim bir soru var, gündüz farlarını parklara mı bağlattınız? Yani farlar yanmıyorken sadece parklarla birlikte yanıyor sanırım değil mi?