Gönderen Konu: Savcılıktan çağırıyorlar  (Okunma sayısı 3412 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Ynt: Savcılıktan çağırıyorlar
« Yanıtla #20 : Mart 26, 2013, 16:52:21 »
Geçenlerde benide cep telefonumdan arayıp karakola davet ettiler yakınında oldugum için hemen giitim bazı şahıs isimleri sordular bunları tanıyormusunuz diye bende tanımadıgımı ilk defa duydugumu söyledim.hakkımda şuç duyurusu varmış yerel bir gazetede kişisel haklara hakaret ederek yorum yapılmış araştırdıklarındada benim ip numaram çıkıyormuş ifademi aldılar imzaladım daha sonra tekrar çagırabiliriz dediler.ben gazetelere yorum yapmam yapmadımda.eve gelir gelmez wireles şifremi hemen degiştirdim çünkü apartmanda bilmeyen yoktu.tahminim sizinkide buna benzer bir durumdur. en yakın zamanda mutlaka gidin geçmiş olsun.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 26, 2013, 16:52:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 26, 2013, 18:51:44 »
Geçenlerde benide cep telefonumdan arayıp karakola davet ettiler yakınında oldugum için hemen giitim bazı şahıs isimleri sordular bunları tanıyormusunuz diye bende tanımadıgımı ilk defa duydugumu söyledim.hakkımda şuç duyurusu varmış yerel bir gazetede kişisel haklara hakaret ederek yorum yapılmış araştırdıklarındada benim ip numaram çıkıyormuş ifademi aldılar imzaladım daha sonra tekrar çagırabiliriz dediler.ben gazetelere yorum yapmam yapmadımda.eve gelir gelmez wireles şifremi hemen degiştirdim çünkü apartmanda bilmeyen yoktu.tahminim sizinkide buna benzer bir durumdur. en yakın zamanda mutlaka gidin geçmiş olsun.
sağol abi eve gidince babama sorcam durum ne.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 26, 2013, 18:58:37 »
İlke bence de ihmal etme büyük ihtimal önemli bir şey değildir .Ama ihmal etmeye de gelmez .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 26, 2013, 19:22:39 »
Tuhaf bir ülke oldu artık burası.
Umarım önemli bir şey yoktur.....
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mart 26, 2013, 19:40:13 »
Ya simdi evdekilerlede papaz oldum ya uff. En yakin surede muhtemelen cuma giderim. Arkadaslar bir sey sormak istiyorum 1ay once filan arkadaslarim benim telefondan numara isletmislerdi ama kotu soz soylemediler acaba bundan dolayi olabilirmi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 27, 2013, 01:06:00 »
Sevgili kardeşim bu olay rutin bir işlem. İfadenize başvurulacağını söylemişler ve gün vermemişler. Tavsiyem şu olacaktır, kendiniz için uygun olan en kısa zamanda gidip ifade vermeniz. Belli ki bir olay ile bir şekilde ilişkilendirilmişsiniz. Korkulacak veya stres yapacak bir durum yok. Tanık iseniz zaten hiç problem değil, yok eğer "şüpheli" sıfatıyla ifadeniz alınacaksa, yine korkmayın yaşınız 18 den küçük olduğu için bir avukat nezaretinde ifadenizi almak zorundalar. Barodan bir avukat çağırırlar size, ayrıca avukat ile görüştükten sonra sizin ifadenizi alırlar. Prosedür (Ceza Muhakemeleri Kanununa göre) böyledir. Ha olduda gitmediniz hakkınızda "zorla getirme kararı" çıkarılır ve polis nezaretinde onların istediği bir tarihte gitmek zorunda kalırsınız. Geçmiş olsun, çok fazla endişe etmeyin.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 27, 2013, 01:08:46 »
yahu biara polis alır götürür seni ifade vermeye, şimdi uğraşma sen...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mart 27, 2013, 07:56:33 »
Sevgili kardeşim bu olay rutin bir işlem. İfadenize başvurulacağını söylemişler ve gün vermemişler. Tavsiyem şu olacaktır, kendiniz için uygun olan en kısa zamanda gidip ifade vermeniz. Belli ki bir olay ile bir şekilde ilişkilendirilmişsiniz. Korkulacak veya stres yapacak bir durum yok. Tanık iseniz zaten hiç problem değil, yok eğer "şüpheli" sıfatıyla ifadeniz alınacaksa, yine korkmayın yaşınız 18 den küçük olduğu için bir avukat nezaretinde ifadenizi almak zorundalar. Barodan bir avukat çağırırlar size, ayrıca avukat ile görüştükten sonra sizin ifadenizi alırlar. Prosedür (Ceza Muhakemeleri Kanununa göre) böyledir. Ha olduda gitmediniz hakkınızda "zorla getirme kararı" çıkarılır ve polis nezaretinde onların istediği bir tarihte gitmek zorunda kalırsınız. Geçmiş olsun, çok fazla endişe etmeyin.

yahu biara polis alır götürür seni ifade vermeye, şimdi uğraşma sen...
İlgilendiginiz icin cok tesekkur ederim. Babam bir komsumuz savcilikta polisti ona soyledi aksama dogru dosyanin ne oldugunu ogrenebilirse donecek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 27, 2013, 15:50:13 »
  Bu arada bazı numarlardan gelen aramalara ve mesajlara dikkat edin. Bunları kesinlikle yetkili kurumca teyit edin, çok ilginç şeyler çıkabiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 27, 2013, 16:42:09 »
beni cep telefonumdan inandırıcı ve çok katı bir ses aradı
savcılık vs derken herifin sözünü kestim, ana avrat dümdüz gittim
yawv bi de herif gerçek oluyor muymuş, beni de çağırıyorlarmış karakola bu yaştan sonra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mart 27, 2013, 17:49:35 »
Olayi bu aksam ogrenecegim ve sizle paylasacagim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 27, 2013, 19:35:39 »
takipteyim...

telefonda sapıklık hikayesine de kızdım İlke ...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mart 27, 2013, 21:13:36 »
takipteyim...

telefonda sapıklık hikayesine de kızdım İlke ...
:( Haklisin abi birdaha tel. Birisinede vermeyecegim boyle birseyde yapmayacagim

Sonunda hallettik olay soyle benim telefonumdan bir arkadasim bir kiza mesaj atiyor tabi bunu bugun ogrendim. Kiza kufurlu mesajlar yazmis. Kizda benim telefondan yazildigi icin benim telefon hakkinda suc duyurusunda bulunmus. Bende benim telefondan mesaj yazan herifi vererek savciliga kurtuldum. Olaya bak ya millet mesaj hakkini kullanabilirmiyim diye telefonu istiyor basima gelene bak yav ufff.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 27, 2013, 21:16:58 »
:(

Sonunda hallettik olay soyle benim telefonumdan bir arkadasim bir kiza mesaj atiyor tabi bunu bugun ogrendim. Kiza kufurlu mesajlar yazmis. Kizda benim telefondan yazildigi icin benim telefon hakkinda suc duyurusunda bulunmus. Bende benim telefondan mesaj yazan herifi vererek savciliga kurtuldum. Olaya bak ya millet mesaj hakkini kullanabilirmiyim diye telefonu istiyor basima gelene bak yav ufff.
Ucuz kurtulmuşsun,buda güzel bir ders olmuştur sana  :D Artık değil telefon şarj aletini bile vermezsin  :P  Geçmiş olsun bu arada  :)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 27, 2013, 21:20:27 »
Ucuz kurtulmuşsun,buda güzel bir ders olmuştur sana  :D Artık değil telefon şarj aletini bile vermezsin  :P  Geçmiş olsun bu arada  :)
Tesekkur ederim abi bunun yuzunden dunden beri moralim bozuk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mart 27, 2013, 21:21:12 »
İlke telefon denilen alet hayatımıza öyle bir girdiki anlatama sen debilirsin. neler yapılıyor ..

dinlemesinden tutu sapıklığa kadar.. bilişim çağındayız eskisi gibi değil hiç bişey ..

Yurt dışında bir ailenin çocuğu app store den kaç bin dolarlık uygulama indirmiş.. falan filan ilginç şeyer oluyor.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mart 27, 2013, 21:25:35 »
İlke geçmiş olsun. Aslına bakarsan telefonuna mesaj gelmesinden olayın direk seninle değil telefon numaran ile ilgili olduğu belliydi. Direk seninle ilgili olsaydı ismine ve adresine yazılı tebliğ gelirdi. Bunları yazacaktım ki zaten sen halletmişsin. Bu arada bir atasözü aklıma geldi. "Cehenneme giden yollar iyi niyet taşları ile örülmüştür" Hiç kimseye güvenip iyilik yapmayacaksın. Özellikle de kontrolün dışında telefon, bilgisayar, wifi şifresi, mail şifresi gibi konularda.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 27, 2013, 21:37:05 »
İlke geçmiş olsun. Aslına bakarsan telefonuna mesaj gelmesinden olayın direk seninle değil telefon numaran ile ilgili olduğu belliydi. Direk seninle ilgili olsaydı ismine ve adresine yazılı tebliğ gelirdi. Bunları yazacaktım ki zaten sen halletmişsin. Bu arada bir atasözü aklıma geldi. "Cehenneme giden yollar iyi niyet taşları ile örülmüştür" Hiç kimseye güvenip iyilik yapmayacaksın. Özellikle de kontrolün dışında telefon, bilgisayar, wifi şifresi, mail şifresi gibi konularda.
Rahmetli annanem de farklı bir şekilde yorum getirirdi, "vereyimde mi kötü olayım, vermeyeyimde mi kötü olayım."
 İyilik yapmak güzel bir şey ama bunun değerini bilen iyilere yapılırsa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 27, 2013, 21:39:18 »
Rahmetli annanem de farklı bir şekilde yorum getirirdi, "vereyimde mi kötü olayım, vermeyeyimde mi kötü olayım."
Kesinlikle,zaten gerçek dost olsa insanı zora sokacağını bildiği bir şeyi yapmaz. ;)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mart 27, 2013, 21:46:46 »
İlke telefon denilen alet hayatımıza öyle bir girdiki anlatama sen debilirsin. neler yapılıyor ..

dinlemesinden tutu sapıklığa kadar.. bilişim çağındayız eskisi gibi değil hiç bişey ..

Yurt dışında bir ailenin çocuğu app store den kaç bin dolarlık uygulama indirmiş.. falan filan ilginç şeyer oluyor.

Kesinlikle,zaten gerçek dost olsa insanı zora sokacağını bildiği bir şeyi yapmaz. ;)
Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. :)
 Hepiniz haklisiniz artik gunumuz cok kotu bilisim cagi olmus. Zaten bu olaydan sonra zor veririm telefonu vb.