Gönderen Konu: Sedancılar ve Hondacılar Bir Bakın Hele  (Okunma sayısı 2398 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Ynt: Sedancılar ve Hondacılar Bir Bakın Hele
« Yanıtla #20 : Mart 07, 2013, 19:54:10 »
şimdi baktım da, kaput boyalı diyor, içimden bir ses airbag açmış olabileceğini söylüyor...
Kaput neden değişir bunun 2 nedeni var ya kaputa bir şey düşer saksı vs gibi yada kazası vardır öyle değişir.Saksı düşsede kolay kolay değiştirmeye yanaşmaz kimse ama olasılık elbette.Kaza varsa ve kaput değişmiş ise tampon,farlar,radyatör,panjur vs hep değişmiştir.Tabi airbaglerde açılmıştır muhtemelen.Açılmasa bile çok farketmez ben olsam yanaşmam kaputu boyalı araca tabi resim belge vs yok ise neden aynaklı olduğuna dair.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 07, 2013, 19:54:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 07, 2013, 20:04:34 »
bak ben bu kaput olayına iyi bakmamıştım konuyu açtığım isabet olmuş.önden falan tıklasa tampon değişir far değişir o kadar mühim değil lakin kaput dedimi şimdi bende kıllandım.Yarın detaylı olarak öğreneceğim neymiş aracın karın ağrısı.Cevaplarınız için teker teker teşekkür ederim.
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 07, 2013, 23:57:17 »
tramerden kaydına bakın çıkar muhtemelen. olmassa şasi numarasından net olarak ortaya çıkar ne var ne yok
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 08, 2013, 00:16:50 »
geçen yılın ortasında 2011 model dream modelini 8000km'deydi 32 250Tl ye verdik sıkısım bir dönemdeydi gerçi ama piyasa bu civarlarda böyle ucanlar çok zor satıyor. Araştırın daya uygun fiyata bulursunuz. Bizim araçta köpege çarpma sebebinden sağ ön çamurluk ve far değişmişti sadece bir hafta içinde 38den 32ye kadar düşmek zorunda kalmıştık. Çok iyi araçtı yakıt konusunda fazla yakıyordu benim için mutlaka lpg takılmalıydı çok üzülmüştüm satılmasına. En düşüm model olmasına rağmen krem rengi kadife koltukları VSC gibi artılarıda vardı.
Buda bir fotosu...
2000 şahin 1.4 i.e > 2011 honda civic i-Vtec > 2012 toyota corolla D-4D Comfort > ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 08, 2013, 00:43:11 »
bak ben bu kaput olayına iyi bakmamıştım konuyu açtığım isabet olmuş.önden falan tıklasa tampon değişir far değişir o kadar mühim değil lakin kaput dedimi şimdi bende kıllandım.Yarın detaylı olarak öğreneceğim neymiş aracın karın ağrısı.Cevaplarınız için teker teker teşekkür ederim.

Aracın fotoğrafları bile sanayide çekilmiş.  !!! Kıllanmamak elde değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 08, 2013, 01:16:11 »
kaput olayı insanı kıllandırıyor...kaputun darbe almış olması motorun darbe alması ihtimalini artırır bence...dikkatli olmak lazım bence neticede az para verilmeyecek araştırıp daha uygun varmı diye kurcalamak lazım..km için birşey diyemem az binmiş olabilir bende yıllık 5-6 bin km yapan birisiyim...tramer kayıtlarına falan baktırmakda var...