0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fotoğrafları gerçekten müthiş. Jetta'dan çok daha güzel, çok daha spor. http://www.ototest.tv/2013-yeni-kompakt-sedan-skoda-octavia-tanitildi-ve-vw-golf-mk7-platformunda-yukseliyor/2635 Hele şu arka kapılardaki yukarı doğru cama uzanan kıvrım harika olmuş...
Fiyatı da Jettadan çok çok iyi olacaktır eminim. Tez vakitte showroomlara gelir inşallah.
1,6 disel automatic mi düşünüyorsun?Benimde skodaya karşı sempatim her zaman olmuştur.İlk arabamın octavia collection plus olmasının çok büyük etkisi var sanırım.200 000 de satmıştım be periodik bakım dışında servis yolu bilmezdim.Bak yine aklıma geldi corolla da niye sunroof yok kardeşimmmmmmm. )
Sorunuz octavia yı nereye koyduğunuza bağlı.D sınıfı sayılabilecek sevide donanımlı oktavia varken aynı zamanda baz donanımlı c sınıfının alt al kademesinde olan octavia da var.Yani skoda öyle ilginç bir model üretmişki aynı modelim c sınıfınının tüm derecelerine göre arabası var. C segment üst,orta ve alt.Octavia bu üç noktada da modeli var.Fluance gelince o aracı öyle güzünüzde büyütmeyin. Fulance de daha çok şirket kullanımları için tasarlanmış bir araç.Sembol ün kalitesizliği rapide yaklaşamaz bile. Linea ise dokunmayın garibime, ağzıyla değil kuş dinazor tutsa o zaman belki hakettiği yere gelir
sorma yavw sunroof suz arabamı olurmuş bu devirdeözellikle yazın sıcakta kafayı çıkarıp şöööyle bir serinlemek gibisi varmı bknz benim havalanan resmim
Rapid almayı düşünen varsa yeni Toledo yu da incelemesinde fayda var. Sonuçta birbirine yakın araçlar.