0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
senin bahsettiğin nasıl tam bilmiyorum ama linkteki spoiler güzel duruyor tavsiye ederim.http://www.ebay.com/itm/Rear-Roof-ABS-Spoiler-Wing-for-Toyota-Yaris-Hatchback-2006-07-08-09-New-Style-1-/390550959079?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AToyota%7CModel%3AYaris&hash=item5aeea6b3e7&vxp=mtr
Tamamdir kardesim haftasonu musait olursan hava da duzgun olursa yikariz arabalari
Benım araba şu anlık memlekete bıraktım nisan sonu alacam ama petrole benım ev 10 dk yanına gelirim yıkarız arabayı.
senin arabayı görünce, baya yakışıklı olmuş, düşünmeye başladım ama beyazını bulamadım
Aynı şekilde bende araba arıyorum babam artık benim arabama dokunma ehliyetini al sana bir araba alayım dedi. aklımla hyundai fx coupe, opel corsa,auris vardı ama arrtık beyaz yarisde var aracınız gerçekten çok hüş güle güle kullanmanız dileğimle.
cam rüzgarlığı iyi olmuş batuhan,kaça aldın?
Kazasız belasız sürmen dileğiyle çok hoş duruyor maşallah..
jantların falan güzel olmuş. zamanında yaris kullanan biri olarak diyorum ki mutlaka 4cm lik yay tak, aracın sürüşüde baya değişiyor yaydan sonra birde spoiler takarsan 10 numara olur.
Bu arada Oktay abi senin 40'lık yayların markası neydi , ne kadara almıştın?
Güle güle kullan kardesım maşallah..
Batuhan filtre ne oldu
Aracınızın maşallahı var kazasız belasız kullanın inşallah
Kardeşim valla takmaya daha zamanım olmadı , yarın egzoz işini de hallediyorum