0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut abi Yaris dizel değil mi?
bakalım kısmet Mustafa hanımdan fırça yemeden bişeyler yapmak lazım corolla varken bekardık istediğimiz gibi kurcaladık
Evlenince işler değişiyorsa yandık demektir valla abi.
Hahaha %110 değişiyor
Sercio yakışmaz kanımca o iş amerikanlarda yapılıyor.Ufuk evet araç dizel MMT. Hayırdır
beyazda yakışır bu renge bence bakalım kısmet Mustafa hanımdan fırça yemeden bişeyler yapmak lazım corolla varken bekardık istediğimiz gibi kurcaladık gaza bak hele o nasıl gaz vermek al birini vur ötekine evliyim ben arkadaşlar bekarken yaptığımız gibi rahat takılamıyoruz artık yok geri geldim ben bir vidyo hazırladım Toyota Yaris KSP130 Mesut AKIN.
Ercü evliyken olmaz o iş bekleme boşa ama sen yaparsın bekarsın
iyi bayramlar Mesut bey aracın son durumu nedir. spoyler bulabildiniz mi ? tavan kaplamayı düşünüyordunuz yaptınızmı.2008 veya 2003 tü yanılmıyorsam corollaların sis farlarını denemişmiydiniz yuvalara sanki onlar uygun gibi ben onları denemeyi düşünüyorum.çelik jantın ölçüleri ne idi jant derinliği et-ofset araçta sürtme gibi sorunlar oluyor mu. tam dönüşlerde veya yüklü iken.
kaldırım kenarlarında hiç işim yok zaten daha önce birsürü jant taktım diğer araçlarıma o kaldırım kenarlarından ne çektim o nedenle çok temkinliyim artık