0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut abi corolla yağ eksiltiyor diye dağa bayıra vurup Rav4 gibi kullanmaya başlamış anlaşılan.
Mustafa yalnız farkındaysan arabanın üst kısmı temiz ve bakımlı . O yolu işim gereği mecburen kullanıyorum ve normalde sadece traktör ile bahçeye giderim fakat babam bahçeyi görmek istediğinden ve diyaliz hastası olduğundan mecburen arabayla gitmek zorunda kaldım . Zaten eve gelir gelmez güzelce yıkadım . Yani aracım yağ ekisltiyor diye hor kullanmıyorum . Mecburiyetten böyle oldu yoksa gözüm gibi bakıyorum . Öyle olmasa bir dünya para verip araca boya koruma ve detay malzemesi almazdım parasını geçtim bütün gün yapana kadar ne çektiğimi Serkan abiye sor o iyi bilir .
Yok Mahmut abi ya şaka yapıyorum yoksa senin nasıl baktığını herkes biliyor.Bu arada babanıza da Allah şifa versin.
Samet abi bu arada coli 845 veya 915 i direk sürersen pek işe yaramaz . Önce çizik durumuna göre m105+m205 veya sadece m205 uygulayıp ondan sonra uygulaman daha sağlıklı . Hatta m105 ve m205 ten öncede bir kil uygulaması çok daha iyi olur .Eğer bu kadar uğraşamam diyorsanız Serkan abinin önerdiği AG SRP tam sizlik .
Sahsen asindirici hicbirsey surme niyetinde degilim, firca da kullanmiyorum.. Mumkun oldugunca cila wax tarzi seylerle korumaya caliscam bakalim.. Onceki araca pata kute girdiydim fircayla ama bunun yeri ayri
Abi o zaman AG SRP tam sizlik bu ürünün aşındırma derecesi yok gibi bir şey . En önemli özelliği de çiziklerin içini doldurarak kapatıyor ve dayanıklılık olarak ta güzel bir ürün . Fiyat olarak ta uygun bir ürün .http://erdemboya.ticiz.com/p162387-autoglym-srp-cilayeni.html
Srp galiba ideal, bu arada benim sonax in iceriginde de wax var, cizikleri dolduruyor. Sanirim o yuzden silmesi biraz zor oluyor..
SRP nin güzel yanlarından biride diğer cilalar gibi 2 dk da kireç gibi olmuyor silmesi çok kolay SRP yi makine ile uygulayan bir kişi fotoğraflarını çekmiş yayınlamış.http://www.detailingturkey.net/uygulama-fotolari-paylasimi-ve-showroom-alt-basligi/5026-ag-srp-uygulamasi.html
Elle uygulasak istediğimiz parlaklığı alırmıyız serkan abi?
Serkan bey ineternet ortamında büyük harfler kullanmak bağırmak ve hakaret etmek anlamına gelir sizden ricam iletinizin sağ üst kısmında bulunan düzel kısmından düzeltmeniz, anlayışınız için teşekkürler.
KONU IC YUZEY TEMIZLIGINDEN CIZIKLERE KADAR GELMIS, DEMEK TOYOTA MUHABBETINE BASLAYINCA MUHABBET UZADIKCA UZUYOR . BU GUZEL BISEY TABI. ARKADASLAR BEN SERVISLE GORUSTUGUMDE , SADECE NEMLI BIR BEZLE TOZUNUN ALINMASINI , BILMEDIGIMIZ KIMYASALLARIN KULLANILMAMASINI TAVSIYE ETTILER, SONUCTA YINE TOZLANACAK VE BIZLER YINE TEMIZLEYECEGIZ , O KADAR COK PARA VERECEKSEM BIRDAHA ASLA KIRLENMEMESINI. BEKLERIM , BUDA IIMKANSIZ ISE , DEGERLI ARABALARIMIZIN IC YUZEYLERINI BILINMEYEN KIMSALLARLA TEHLIKEYE ATMAK YERINE SADECE AZ NEMLI BEZ VE ARDINDAN KURU BEZLE SILMEYI ONERIYORUM VE BEN OYLE YAPIYORUM .
benim sormak istediğim kapıların iç kısmındaki döşeme kısımlarının temizliğiydi. Mesela çok ufak bir leke. Dondurma yağ vs. Bu kadar profesyonel ürünler yerine piyasada bulabileceğimiz ürünler veya evde her an için bulabileceğimiz ürünler sormuştum. Ama yine de katkılarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler.