0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dede mi? Bu amca daha. Masallah kazasiz belasiz binmeniz dileyigle.
Maşallah DD'ye jantlar çok hoş olmuş. Size keyifle binmekten başka birşey kalmamış..
Spor yay kullandım çok sert geldi çıkarttım, şu an bir bakla kesik yay kullanıyorum araya sıkıştırma geti koyarak (yoksa fazla yaylanıyor) görüntü olarak istediğimi yakaladım fakat kullanımı zor hele ki fiber karlıkla Son çare aracıma özel yay amortisör yaptıracam yada ayarlattıracam ankaraya gidince
yayları ısıttırarak alcaltmak nasıl olur? oksıjen kaynakla ısıtarak dusuruyorlar.. kesık yaydan ıyıdır.. ayrıca kazasız belasız
maşallah güzel araç Allah kaza bela vermesin
Sağolun Sinan Bey Teşekkürler
Sahip çıkalım DiDeye böyleleri zor bulunuyor Maşallah kazasız belasız inşallah
Yangın mumdan mı çıkmış ercü
Zor bir sorun ne yapsan bir sorun oluyor spor yayla gitsin
Kazasız belasız kullanın Şehir şartları uygunsa öne 5cm arkaya 3.5 yayla güzel duracaktır. Birde bagaj kapağının ayara ihtiyacı var sağ taraf çok aşağıda.Yayı ısıttığınız da inşaat demirinden farkı kalmıyor bilginize.
Sağolun Coşkun bey..Arka bagaja hiç öyle bakmamıştım ancak aracımın tek hatası oda arka bağaj kapağı orjinaliyle değişmiş(saksı düşmesi sonucu) şüphelindim baktım öyle aşağıda durmuyor Spor yay alırsam 3.5 almayı düşünüyorum ön arkayı böyle de güzel gözükmez mi ??
Demek ki fotoğraf açısından kaynaklanıyor bagajın durumu.Araç 1.3 olunca iki tarafta 3,5 olursa ön arkaya göre gene havada kalacaktır.
Evet Çoskun bey, 1.6 ya göre daha hava kalıyor denenmiş..Şöyle yapsak 3.5 yay öne arkaya ayrıca arkaya da şahin helezon takozu takıyorlar ozaman dengede oluyor.Bu şekilde yaparsak araca zararı ne olur ? Direk 5cm de takılsa amörtisörleri zorlanıyor bildiğim kadarıyla.