0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dinlediğim müzik araçta kimlerin olduğuna bağlı.yalnızsam kesinlikle metallica.bir başkası varsa yeğenimin yaptığı cd leri dinliyorum.hangi şarkılar var hatırlamıyorum bile
Biriii metallicamı dedi ahhhhhh
Orman, deniz kenarı gibi doğa ile iç içe sürüşlerde Film müzikleri Yüzüklerin efendisi, 300 Ispartalı ,Brave Heart gibi müzikler..Tabii bu tarz müzikler arabaya beygir eklemez onu söyleyeyim hatta üçünü beşini yemlenmeye yollar yavaşlatır arabayı.. Şehir içinde sıkışık ortamlarda Pantera, Fear Factory, Pentagram ,Meshuggah, Lamb of God , Megadeth gibi ağır abiler arabaya beygir değil ""muhterem aks kafasi" bile ekler ama o trafikte o beygirleri ne yapacağını sen düşün. Ve en son otobanda dinlediğim favorilerim Metallica, Dream Theather ve İbrahim Tatlıses...
Neler varmış forumda yahu \,,/
Pentagram, Epica, Dream Theater, Metallica falan neyse de Lamb of God ve Megadeth'i okuyunca dedim ne oluyoruz Şunu dinlerim bunu dinlerim diyip ırkçılık yapmak istemiyorum sadece ipodumda olan kişileri paylaşayım burada bari Manowar, İron Maiden, Lamb of God, Helloween, Judas Priest baş liste ve devamı var tabii. Zamanında iyi metalciydim öğretmenlik falan derken kıyafet de değişti hal tavırda. Yine de kendi başıma kaldığımda dinlediğim şeyler bunlar, ama yeri gelir serdar ortaç poşet de, demet akalın evli mutlu çocuklu da dinlerim yani Ortamı olduğunda ankara havası ya da trans müzikte kendimi kaybettiğimde görülmüştür
İşte forumda benim ikizim veya gerçek ablamı buldum allahın emri peygamberin kavli ile ablam olurmusunuz