su anda tepeden egeyi izliyorum ve bond girls den viva yi dinliyorum.
İstanbul Attack-Kontağı Çevir
Remuz Egzoz Remix
dinlediğim müzik araçta kimlerin olduğuna bağlı.yalnızsam kesinlikle metallica.bir başkası varsa yeğenimin yaptığı cd leri dinliyorum.hangi şarkılar var hatırlamıyorum bile
dinlediğim müzik araçta kimlerin olduğuna bağlı.yalnızsam kesinlikle metallica.bir başkası varsa yeğenimin yaptığı cd leri dinliyorum.hangi şarkılar var hatırlamıyorum bile 
Biriii metallicamı dedi ahhhhhh
Çok müzik dinlerim de, hazırladığım karışık MP3 cd'mde sırası geldiğinde coştuklarım şunlar:
-Barra Barra-Rachid Taha
-Burning Love-Elvis Presley
-Thunderstruck-AC/DC
-Satelite-Lena
-We Could Be Same-Manga
-Sahilde-Barış Manço
Biriii metallicamı dedi ahhhhhh 
he kurban ben dedim

ama kötü yanı şu kine;metallica dinlediğim zaman farkına varmadan gaz pedalına fazla basıyorum
Dünya kupası şarkısı Shakir'dan bugünlerde favorim..
çiguli..binnaz..
yok ya şaka ...zombiyi dinliyorum bu aralar:=))
Inna - Sun is up
Iyas - replay
Kafam bozuk ise :
Orhan Gencebay
Ferdi Tayfur
Müslüm Gürses
Muazzez Abacı (özellikle VURGUN )
Neşeli ise :
Bass yüklü müzikler

Normal ise:
Yeni pop müzilker
Ne liste ama
Orman, deniz kenarı gibi doğa ile iç içe sürüşlerde Film müzikleri Yüzüklerin efendisi, 300 Ispartalı ,Brave Heart gibi müzikler..Tabii bu tarz müzikler arabaya beygir eklemez onu söyleyeyim hatta üçünü beşini yemlenmeye yollar yavaşlatır arabayı..
Şehir içinde sıkışık ortamlarda Pantera, Fear Factory, Pentagram ,Meshuggah, Lamb of God , Megadeth gibi ağır abiler arabaya beygir değil dingi.l bile ekler ama o trafikte o beygirleri ne yapacağını sen düşün.
Ve en son otobanda dinlediğim favorilerim Metallica, Dream Theather ve İbrahim Tatlıses...
Orman, deniz kenarı gibi doğa ile iç içe sürüşlerde Film müzikleri Yüzüklerin efendisi, 300 Ispartalı ,Brave Heart gibi müzikler..Tabii bu tarz müzikler arabaya beygir eklemez onu söyleyeyim hatta üçünü beşini yemlenmeye yollar yavaşlatır arabayı..
Şehir içinde sıkışık ortamlarda Pantera, Fear Factory, Pentagram ,Meshuggah, Lamb of God , Megadeth gibi ağır abiler arabaya beygir değil ""muhterem aks kafasi" bile ekler ama o trafikte o beygirleri ne yapacağını sen düşün.
Ve en son otobanda dinlediğim favorilerim Metallica, Dream Theather ve İbrahim Tatlıses...
metallica sağlamdır slipknot tavsiye epica dinledinizmi bilmiyorum ama çok sağlamdır
Neler varmış forumda yahu \,,/
Neler varmış forumda yahu \,,/
tabikide

sende dinlermisin Nagihan abla?
Pentagram, Epica, Dream Theater, Metallica falan neyse de Lamb of God ve Megadeth'i okuyunca dedim ne oluyoruz
Şunu dinlerim bunu dinlerim diyip ırkçılık yapmak istemiyorum sadece ipodumda olan kişileri paylaşayım burada bari

Manowar, İron Maiden, Lamb of God, Helloween, Judas Priest baş liste ve devamı var tabii.
Zamanında iyi metalciydim öğretmenlik falan derken kıyafet de değişti hal tavırda. Yine de kendi başıma kaldığımda dinlediğim şeyler bunlar, ama yeri gelir serdar ortaç poşet de, demet akalın evli mutlu çocuklu da dinlerim yani

Ortamı olduğunda ankara havası ya da trans müzikte kendimi kaybettiğimde görülmüştür
Eğer arabada tek başımaysam genelde slow türküler son favorim şevval sam eğer kızım varsa evli mutlu çocuklu en son doldurduğum cd de ankaralı namık ve ogüz yılmaz var daha dinlemek nasip olmadı açtırmıyorlar maalesef

hatta arkadaşım krolaşma bu arabada bumu dinlenir diye fırça yedik nasıl oluyorsa o arabaya göre müzik oluyormuş onuda öğrenmiş olduk.uzun yolda eğer ankara kayseri yolu ise yöresel oyun havaları favorimdir...