0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada 2 ay sonra turkcell aradı. siz dedi bizim 15 yıllık müşterimizsiniz sizi geri kazanalım. anlattım şartları sustu diledi ve biz dedi maalesef o şartları sağlayamayız. dedi ve hakikatten gülüştük.sağlıcakla kalın.
Babamdada bu olay oldu abi aynen siz işte 10 yıllık müşterimizsiniz filan geri gelin diye. (babamın olayı şuydu 25 veya 30tl lik bir kamu paketi vardı buna 5 tl daha ekleyerek 500 sms yapmaları otomatik olarak babamada haber vermiyorlar tabi )Abi şimdi bakıyorum paketlere işte bir karar vereceğim sonunda
aslında olayın gerçek yüzü şöyledir ttnet kullanıcısı malum diğer internet kullanıcılarından fazla ve hız konusunda baya farklılıklar söz konusu nedeni ise; bana söylenene göre tabi ki oturduğun yere göre değişiyormuş internet hızı ana şebekeden ne kadar uzak olursan okadar hız düşermiş
aman ttnetten bahsetmeyin oradan kurtulana kadar çok çektim. bir dahada kesinlikle ttnet adını bile duymak istemiyorum o taraf tam bir aldatmaca idi. nerede ise mahkemelik oluyorduk.selamlar
uydunet varsa mahallenizde kablolu tv ve ınternetı tavsiye ederim
+1 1 mbit sınırsız 29 tl gayet memnunum.
sakın öyle bir hatay düşme hızı yavaş netten çok kopuyo fazla para ver kaliteli bişey al