0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yokuşta 100-110 düz yolda 130-140 la bile 3,7 - 4,1 daha ne olsun eksikleri illaki vardır.
Aracınız hayırlı olsun benim de aynı model d4d aurisim var. Gayet keyif alabileceğiniz bir araç. Koltuğundaki boşluk dışında sıkıntım yok (servis bunun normal olduğunu söylüyor bence değil)
Hocam yokuşta 100-110 la 4 lt biraz zor. Düz yol tamam da.
alp arkadasım bu koltugunda ki bosluk olayı nedir tam acabilirmisin konuyu..
Koltuğun sırt kısmı oynuyordur frenlemelerde falan. Koltuğun sırt kısmını oynatın elinizle ileri geri bakın oynuyor mu...
arkadaslar geçenler de bir kac yazı okumustum da paylasmak istedim.. ilginizi cekebilir.General Motors, dünyanın en çok araç satan şirketi ünvanını Toyota'ya kaptırdı. General Motors, Avrupa'nın en büyük araç üreticisi Volkswagen'i geride bıraksa da Toyota Motor'u yakalayamadı. General Motors, 2012 yılında satışlarını yüzde 2.9 artırarak 9.2 milyon adete çıkarırken, Toyota Motor ise 9.7 milyon araç sattı. Volkswagen ise 2012 yılını 9.07 milyon araç satışı ile tamamladı. GM, dünya'nın en çok araç satan şirketi ünvanını 2011 yılında Toyota'da almıştı.OPEL Üretimi DurduruyorYaklaşık 50 yıldır faaliyette olan Opel Bochum işletmesinde otomobil üretiminin 2016'de sona ereceği açıklandı. Şok etkisi yaratan karardan işletmede çalışan 3 bin işçi etkilenecek. Bochum tesisi 2016'den sonra lojistik merkez olarak çalıştırılacak.http://www.haberedikkat.com/Haberler/49526/opel-almanyada-uretimi-durduracak
Her ne kadar bazı arkadaşlar ortamı gerici ve bilgi sahibi olmadan yorum yapsada.Auris candır. Ersin bey aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, emin olun memnun kalacaksınız özelliklede yakıtından.Kafanıza takılan bir şey olursa bizler yapıcı forum kişileri olarak her zaman burdayız. (Başta ben olmak üzere)
allah aşkına neyini bilmiyoruz ve geriyoruz ortalığı ?aurisin sorunları motor sorunlarından forumda bir dünya konu var.dizel motoru sıkıntılı yağ yakmıyor içiyor resmen.takur tukur ses geliyor. yol tutuşu c segmentinde çok iyi değil. golf astra jetta focus arasında en kötüsü yani.
hayırlı olsun, bence de iyi bir fiyata almışsın.bursada 2010 modele 40 - 41 bin çekiyorlar..allah kaza beladan sakınsın.
evet aynen öyle. Benimki baya rahatsız ediyor normaldir belki
umursamayıp keyfinize bakacaksınız mecburen
Arac ile kurulacak manevi bağın etkilerini zamanlar görebiliriz. Siz aracınıza ne kadar özen gösterirseniz o da size o orada karşılık verecektir.