0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ozaman ben arkaya römork düşünüyordum Direk tank bağlayıp römorka onunla gezsem
tank olarak net boyutları ve o boyutlarda alınacak gaz ile ne kadar km yapacağı bilgisine ulaşabilen varsa, paylaşırsa çok iyi olur. çünkü kafamızda bagaj iptal oluyor ve araç anca 200 km kadar gidebilir gibi oluyor.
O kadar da kötü değilmiş
Buyuk valiz sigmiyor anca iki el bagaji sigiyor ama cok ekonomik oluyor.
Aslında tam SW arabalara uygun olur diye tahmin ediyorum, ya da doblo falan...
ben komple bagajdan vazgeçmeye hazırım..
Ben yaklasış 45 gün önce aracıma boluda doğalgaz taktırdım aracım 2004 d4 2.0 avensis.Sehir içinde yakıt yükümü oldukca hafifletti Boluda istasyon oldugu içinde yakıt almada sıkıntı yaşamıyorum.Size kendi ettiğim tecrübelerimin bir kısmını yazayim.arti yönleri35 TL cng ile depom doluyor ve sehir içi 160 km falan yapıyor şehir içi kullanımı için cok ideal. arabam şehirler arası kullanımda 200 km kadar cıkabiliyor buda normal kullanımda.Benzin kadar performans wermiyor 150kmh hizlara cıkabiliyor doğalgazda hızıda cok önemsemidiğm için bu benim için yeterli.Dolumu kaputtan yapılıyor. tanki biraz buyuk benim tankim 15m3 alıyor bagaijın yarısı iptal.dolum tesisi sıkıntıları var yasadıgınız şehirde warsa kesinlikle öneririm lpg göre bile tasarrufunuz göz ardı edilemez.Ben fazla şehir dısına çıkmıyorum işe gelip gittiğim için şehir içinde kullanyıyorum.suan 3 bin km yakın cng ile kullanımım aracımda hiç bir sıkıntı yok diyebilirim.Dogalgazın bana maliyeti lpg göre biraz yüksek oldu 2400 Civari bir ücrete yaptırdım ancak değer diye düşünuyorum.sorulariniz olursa burdan cvp vermeye çalısırım
Sercan bey aldiginiz dogalgazin kilosu kac para?
"kilosu kaç para " süpersin Kadir abi
aracıma 2.37 tl ye 1m3 gaz alıyorum . aracım 0-120 arası hizlanirken 100 kadar fazla fark yok gbi hiz arttıkca araçda farklar ortaya cıkıyor.Lpg taktırmak için gittiğimde Honda bir araca montajını gördüm test ettim kullanan araçlardan bilgi alarak takdırdım.Güvenlik olarak aracda kaza durumunda yanma olayi yok gaz yogun değil havaya karısıyor direk ve lpg tankı na görede daha dayanıklı diye biliyorum.Benzinle çalısıyor 2bin deviri geçdiğinde kendisi doğalgaza geçiyor.m3 : 2.37 olarak hatırlıyorum.
Gazlari istedigin kadar sıkıstırabilirsiniz. onun icin kg olarak olculur.