Gönderen Konu: Bazen Sadece Saygı Duyarsın...  (Okunma sayısı 2389 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Bazen Sadece Saygı Duyarsın...
« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2013, 02:00:57 »
O tabiki tamamen kişisel görüş, bazı insanların idealleri atmosferikle belli yerlere gelebilmek, şu anda da modifiye camiasında genel trend o yönde, Ama bence turbosuz bir araç, sürüş keyfinden yoksundur, kendi aracım ve o segmentleride kastetmiyorum, dizelleri vs. leri , turbo olayı gtx30 la başlıyor. Herneyse konuyu sapıtmayım ben fazla, e30 ları hiç sevmiyorum normalde ama, boyası kaportası çok bakımlı araçlar , gerçekten güzel duruyor bu da onlardan biri. Genel olarak jant rengine bende ısınamadım, gri kalsa, daha bir asil olurmuş araç.

Abi yapma, n/a bir motorlu bir aracın sürüş keyfi hiç bir motorda yok.Turbo lag,yavaş tepkimeler,karmaşık sistemler filan yok.n/a motor'un nirvanaya ulaştığı araç denildiğinde akla McLaren F1 gelir örneğin.Youtube'da videolar mevcut.Sadece sesi bile adama Bugatti'sini yaktırır :D ( başlıkla çok alakasız oldu ama aradan mevzuya bir salça olup kaçayım dedim  :nija: )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2013, 02:00:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 25, 2013, 02:09:07 »
Abi yapma, n/a bir motorlu bir aracın sürüş keyfi hiç bir motorda yok.Turbo lag,yavaş tepkimeler,karmaşık sistemler filan yok.n/a motor'un nirvanaya ulaştığı araç denildiğinde akla McLaren F1 gelir örneğin.Youtube'da videolar mevcut.Sadece sesi bile adama Bugatti'sini yaktırır :D ( başlıkla çok alakasız oldu ama aradan mevzuya bir salça olup kaçayım dedim  :nija: )
kardeşim, gtx30-35 olan sağlıklı bir araçta, hiç boost gelişine tanık oldunmu, lag olayı twin turboyla çözülür, farzı misal gariban scirocco, twin charger var, her yeri dolu, istediğin n/a yla kıyasla, en babası vtectir. Turbonun zevki,  uzun süre kullanmayanlar için iticidir. Ekstra sorun , yakıt vs. Ama o boost geldiği zaman dünya durur.
Mclaren f1 bambaşka bir araç, onu normal na lar yerine koyamayız. Benimde en favori araçlarımdan biri. Özellikle top gearda, ilk 1000metre testinde bugattiyi geçtiği bir video varki, orda gerçekten gözyaşlarıma hakim olamadım.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 25, 2013, 06:50:22 »
kardeşim, gtx30-35 olan sağlıklı bir araçta, hiç boost gelişine tanık oldunmu, lag olayı twin turboyla çözülür, farzı misal gariban scirocco, twin charger var, her yeri dolu, istediğin n/a yla kıyasla, en babası vtectir. Turbonun zevki,  uzun süre kullanmayanlar için iticidir. Ekstra sorun , yakıt vs. Ama o boost geldiği zaman dünya durur.
Mclaren f1 bambaşka bir araç, onu normal na lar yerine koyamayız. Benimde en favori araçlarımdan biri. Özellikle top gearda, ilk 1000metre testinde bugattiyi geçtiği bir video varki, orda gerçekten gözyaşlarıma hakim olamadım.

Alper bey fazla duygusala bagladiniz. Guldurdunuz beni Allahta sizi guldursun.  :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 25, 2013, 09:31:01 »
ön lastiklerin ofsseti çok fazla biraz daha içerde olabilirmiş Ahmetim.