0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence önce bir yer belirleyip buluşalım. kahvaltı brunch tarzı bişiy yapalım 11 gibi. 12.30-13.00 gibi de önceden belirlediğimiz bir rotada konvoy yaparız 14.00 e falan kadar. tabi katılım ne kadar fazla olursa konvoyun süresi de uzar. zira 3-4 arabayla konvoy yapmaya gerek yok bence kimse anlamaz bile. 7-8 araba olacak ki... Mekan olarak da buluşma yeri önemli değil ayarlarızda güzelbahçede kahvaltıcılar var bence orası uygun. ben balçovada oturuyorum. bunlar benim kafamda oluşturduklarım tabi, fikir olarak...
İzmirli diğer üyelerden hiç ses yok. 18 ocak yerine diğer hafta mı yapsak acaba?
Eş zamanlı olursa daha da anlamlı olur, senin plana ok diyorum kardeşim.
çok teşekkür ediyorum çağlar abi yeni konu açalım, gelen gelmeyen yazalım tam programı da yazalım yine şekillenir
tabii ki gelebilirsin kemal abi muhteşem bir toplantı olcak inşallah, toyota buluşmasında bir de civic görmek isteriz açıkçası o zaman son durum şöyle ;1- türkay sarıkaya -1998 1.6xli veya 2009 1.6 vvt-i2- çağlar çılgın - 1998 1.3xl 3- reşat emre arıcı - 1996 1.3 XL4- kemal akyüksek - rakip marka rakip model
Eski toyotacı