Gönderen Konu: MTV’nin Son Günü Yaklaşıyor!  (Okunma sayısı 4347 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: MTV’nin Son Günü Yaklaşıyor!
« Yanıtla #20 : Ocak 14, 2013, 21:49:55 »
Satalım abi o zaman arabayı devlete yılda 2000 tl verip arabayı ya lazım olursa diye tutmak bu devir de lüks oldu..
İyi fikir ama otomobil de bir tutku işte.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 14, 2013, 21:49:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 14, 2013, 22:08:42 »
Arkadaşlar daha önceden www.gib.gov.tr den alıyordum birde dekont tarzı bir kağıt veriyorlardı onunda çıktısını alıp arabada bulunduruyordum. Bu sene bankanın internet şubesinden aldım dekontu e posta olarak gönder demeyi unutmuşum bankada sistemde kayıt altında bulundurmuyormuş bu sebeple ben ödediğime dair elimde belgem yok bu bana sorun yaşatır mı temmuz ayına kadar ?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 14, 2013, 22:12:08 »
Arkadaşlar daha önceden www.gib.gov.tr den alıyordum birde dekont tarzı bir kağıt veriyorlardı onunda çıktısını alıp arabada bulunduruyordum. Bu sene bankanın internet şubesinden aldım dekontu e posta olarak gönder demeyi unutmuşum bankada sistemde kayıt altında bulundurmuyormuş bu sebeple ben ödediğime dair elimde belgem yok bu bana sorun yaşatır mı temmuz ayına kadar ?
o makbuzları senelerdir ruhsatta saklayıp duruyorum bir kere bile lazım olmadı sorun çıkaracağını zannetmiyorum
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 14, 2013, 22:14:15 »

Abi hesap hareketlerinden işleme ait fişi bul. Sonra fişi görüntüle yazdır yada pdf şeklinde kaydet onu. Ne olur ne olmaz bazen sorun çıkabiliyor.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 14, 2013, 22:20:23 »

Abi hangi bankanın internet şubesinden yaptınız işlemi bilmiyorum .

Ben bir çok bankanın ( Ak , yapı kerdi , garanti , iş , finans , enpara , deniz  ) net şubesini kullanıyorum bir işlemin dekontunu daha sonra çıkarmak isterseniz o işlemi yaptığınız hesabın hesap hareketlerine tıklayıp işlemin dekontuna ulaşabilirsiniz . Kimi bankada dekontu görüntüle seçeneği var kimisinde hem dekont görüntüle hem dekontu e posta olarak yolla seçeneği var . Yani bankaya gitmenize gerek yok net şubesinden dekontu çıkarabilirsiniz .

Abi hesap hareketlerinden işleme ait fişi bul. Sonra fişi görüntüle yazdır yada pdf şeklinde kaydet onu. Ne olur ne olmaz bazen sorun çıkabiliyor.

Abim benden önce davranmış . Nede olsa bankacı . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ocak 14, 2013, 22:24:37 »
o makbuzları senelerdir ruhsatta saklayıp duruyorum bir kere bile lazım olmadı sorun çıkaracağını zannetmiyorum

Soran yok zaten ellerinde ki aletle plaka sorgulama yaptıklarında araç hakkında ki herşey gözüküyor kağıt israfı gibime geliyor...

Serkanım sende haklısın burası Türkiye...

Abi hangi bankanın internet şubesinden yaptınız işlemi bilmiyorum .

Ben bir çok bankanın ( Ak , yapı kerdi , garanti , iş , finans , enpara , deniz  ) net şubesini kullanıyorum bir işlemin dekontunu daha sonra çıkarmak isterseniz o işlemi yaptığınız hesabın hesap hareketlerine tıklayıp işlemin dekontuna ulaşabilirsiniz . Kimi bankada dekontu görüntüle seçeneği var kimisinde hem dekont görüntüle hem dekontu e posta olarak yolla seçeneği var . Yani bankaya gitmenize gerek yok net şubesinden dekontu çıkarabilirsiniz .

Banka denizbank bir saat boyunca internet şubesinin tıklamadığım yeri kalmadı en son aradım müşteri hizmetlerini diyorki eleman siz kredi kartınızı kullanmışsınız eğer ki vadesiz hesabınızı kullansa idiniz onlar kayıt altında kredi kartında ise çıkan ikonda e postama gönder demediğiniz için yapacak bir şey yok diyor :) Banka dalga geçiyor gibi sanki ekstrenizi bulundurun diyor bana orada görürsünüz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ocak 14, 2013, 22:31:01 »

Yok ya Mahmut ben bankacı sayılmam pek :)

Banka denizbank bir saat boyunca internet şubesinin tıklamadığım yeri kalmadı en son aradım müşteri hizmetlerini diyorki eleman siz kredi kartınızı kullanmışsınız eğer ki vadesiz hesabınızı kullansa idiniz onlar kayıt altında kredi kartında ise çıkan ikonda e postama gönder demediğiniz için yapacak bir şey yok diyor :) Banka dalga geçiyor gibi sanki ekstrenizi bulundurun diyor bana orada görürsünüz..

Galiba banka doğru söylüyor, şuanda düşünüyorum kredi kartıyla ödeyince fiş nasıl görüntülenebilir diye ama aklıma bir çözüm gelmiyor ekstreyi saklamaktan başka bir çözüm yok gibi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ocak 14, 2013, 22:35:48 »

Galiba banka doğru söylüyor, şuanda düşünüyorum kredi kartıyla ödeyince fiş nasıl görüntülenebilir diye ama aklıma bir çözüm gelmiyor ekstreyi saklamaktan başka bir çözüm yok gibi .

Çıktı yada ekstreyi geçtim www.gib.gov.tr de açıklamalarda okudum bu tür çıktı gibi şeyleri resmi dekont olarak kabul edilmemektedir diyor aklım karışıyor benim ayrıca ödeme geçmişine bakıyorum sanırım bankadan yaptığım için gelir idaresinin sitesinde göremiyorum şimdi bir daha bakayım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #28 : Ocak 14, 2013, 22:44:51 »
Yok ya Mahmut ben bankacı sayılmam pek :)

Hay ben yeni sistemin alıntı yapacam diye hep teşekkür ediyorum . :D Butonu alıntı yap yerine katmış sağolsun  Alper abi artık alışana kadar herkeze teşekkür ederim . :D Neyse en azından yabancıya gitmiyor .

Soran yok zaten ellerinde ki aletle plaka sorgulama yaptıklarında araç hakkında ki herşey gözüküyor kağıt israfı gibime geliyor...

Serkanım sende haklısın burası Türkiye...

Osman abi banka doğru söylüyor kredi kartıyla ödediyseniz maalesef bankadan dekont alamazsınız  net şubesinden ödedim deyince vadesiz hesaptan ödediğinizi düşündüm .

Diğer yandan o dekontu taşımanıza da gerek yok ben mtv yi 3 senedir ödemiyorum ama daha önce hep bankanın net şubesinden öder dekont almazdım trafikte durdurulduğum da çok oldu fakat mtv nin dekontunu isteyen olmadı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ocak 14, 2013, 22:51:02 »

Osman abi banka doğru söylüyor kredi kartıyla ödediyseniz maalesef bankadan dekont alamazsınız  net şubesinden ödedim deyince vadesiz hesaptan ödediğinizi düşündüm .

Diğer yandan o dekontu taşımanıza da gerek yok ben mtv yi 3 senedir ödemiyorum ama daha önce hep bankanın net şubesinden öder dekont almazdım trafikte durdurulduğum da çok oldu fakat mtv nin dekontunu isteyen olmadı .

Bakalım artık temmuza kadar böyle yapacağım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ocak 14, 2013, 22:52:36 »
Hay ben yeni sistemin alıntı yapacam diye hep teşekkür ediyorum . :D Butonu alıntı yap yerine katmış sağolsun  Alper abi artık alışana kadar herkeze teşekkür ederim . :D Neyse en azından yabancıya gitmiyor .

Mahmut elini korkak alıştırma kardeşim :D

Çıktı yada ekstreyi geçtim www.gib.gov.tr de açıklamalarda okudum bu tür çıktı gibi şeyleri resmi dekont olarak kabul edilmemektedir diyor aklım karışıyor benim ayrıca ödeme geçmişine bakıyorum sanırım bankadan yaptığım için gelir idaresinin sitesinde göremiyorum şimdi bir daha bakayım..

Abi şöyle yap bence, önümüzdeki günlerde https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp adresinden tahsilatlar bölümünden ödemenin yapılmadığına dair bir ekran görüntüsü alıp saklarsınız. Orada alındı no diye birşey var onu kaydedersiniz artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #31 : Ocak 14, 2013, 22:56:40 »
Mahmut elini korkak alıştırma kardeşim :D

Sana feda olsun abi . :)

Ama cidden Alper abi alıntı yapın tam yerine katmış bende çok alıntı yaptığımdan alışmışım hiç bakmıyorum bile . Zaten demin başka bir konuda alıntı yapa tıkladığımı zannettiğim için mesaj bölümüne bakıyorum alıntı gelmiyor sonra fark ettim durumu . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ocak 14, 2013, 22:58:25 »
Sana feda olsun abi . :)

Ama cidden Alper abi alıntı yapın tam yerine katmış bende çok alıntı yaptığımdan alışmışım hiç bakmıyorum bile . Zaten demin başka bir konuda alıntı yapa tıkladığımı zannettiğim için mesaj bölümüne bakıyorum alıntı gelmiyor sonra fark ettim durumu . :)

Saolasın Mahmut.
Teşekkür butonuna basıldığında "Bu kullanıcıya teşekkür etmek istiyor musunuz" diye bir uyar çıksa aslında sorun çözülür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #33 : Ocak 14, 2013, 23:02:14 »
Saolasın Mahmut.
Teşekkür butonuna basıldığında "Bu kullanıcıya teşekkür etmek istiyor musunuz" diye bir uyar çıksa aslında sorun çözülür.
Sende sağol abi
Abi ben ilgili konuda Alper abiye alıntı yap ve teşekkür et butonlarının yerlerini değiştirmesi için rica ettim . Bakalım ne olacak .Gerçi alıştıktan sonra sorun olmaz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ocak 15, 2013, 01:10:22 »

Abi şöyle yap bence, önümüzdeki günlerde https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp adresinden tahsilatlar bölümünden ödemenin yapılmadığına dair bir ekran görüntüsü alıp saklarsınız. Orada alındı no diye birşey var onu kaydedersiniz artık.

Sağol arkadaşım bu dediğini yaparım yarın bankaya uğrayacam bir sorarım aklıma gelirse artık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ocak 15, 2013, 17:36:31 »
Banka diyorki ben para vermedikten sonra bir şey yapamam :) Maliye ye uğradım orada ki memura sordum durumu izah ettim dedi ki soran olmaz sana boşver almasanda olur. Nasıl bir ülkede yaşıyorsam artık devletin memuruna da güvenmiyorum acaba beni başından def etmek için mi dedi diye güvensizlik var temmuza kadar salladım yani arkadaşlar :) Hayırlısı artık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #36 : Ocak 15, 2013, 17:49:22 »
Banka diyorki ben para vermedikten sonra bir şey yapamam :) Maliye ye uğradım orada ki memura sordum durumu izah ettim dedi ki soran olmaz sana boşver almasanda olur. Nasıl bir ülkede yaşıyorsam artık devletin memuruna da güvenmiyorum acaba beni başından def etmek için mi dedi diye güvensizlik var temmuza kadar salladım yani arkadaşlar :) Hayırlısı artık...

Abi takma kafana bir şey olmaz .  Memura güvenmeme konusunda size hak veriyorum ama bu sefer doğruyu söylemişler . Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösteriyor memurlarda ara sıra doğru işler yapıyor .

Forumda memur olan arkadaşlarımızda var üstlerine alınmasınlar ama bende memurlar yüzünden çok çektim ondan memur dedi mi birisi orada duraklarım . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ocak 15, 2013, 18:43:50 »
akbank taksit yapıyor sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ocak 15, 2013, 21:00:16 »

kayıt altına almıyorum olamaz... banka gayriresmi hesap tutamaz...

eldeki dekontu polise sallamayla da bu iş çözülmez,

vergi dairesinden borçu yoktur yazısı alınız,

internet şubesinden alıp ruhsata iliştirdiğiniz ilgili dekont çıktısı ile kredi kartı ekstrenizi temin edip şubenize durumunuzu anlatır dilekçe yazınız...

dilekçe 3 adet ek olduğunuda belirtiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #39 : Ocak 15, 2013, 21:16:28 »
kayıt altına almıyorum olamaz... banka gayriresmi hesap tutamaz...

eldeki dekontu polise sallamayla da bu iş çözülmez,

vergi dairesinden borçu yoktur yazısı alınız,

internet şubesinden alıp ruhsata iliştirdiğiniz ilgili dekont çıktısı ile kredi kartı ekstrenizi temin edip şubenize durumunuzu anlatır dilekçe yazınız...

dilekçe 3 adet ek olduğunuda belirtiniz...

Abi bunları yapana kadar Temmuz ayı olur ondan bence Osman abi hiç uğraşmasın . :)
Bir sorun çıkacağını ben sanmıyorum .