0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar konu ile ilgili olabilir. Ben geçen aylarda faturam bir anda arttı netten girdim bir baktım bir sürü hizmet alıyomuşum ama benim haberim yok. Başvurmussunuz bunlara dediler bir de utanmadan. İptal edin dedim. Olmaz evrak gerekli dediler. Ya dedim başvururken istemediğiniz evrakları iptal ederken neden istiyosunuz. Evraksız bşvuruluyorsa evraksız iptal de edilir dedim bir yarım saat atıştık telefonda ben desuratlarına kapadım telefonu. Sonra tekrar aradım başka biri çıktı. Bİlmem ne paketini aktif hale gelmiş dedi. İptal edeyim dedim tamam dedi ve etti.Kısaca aman diyim kontrol edin fazla para vermeyin.
Sınırsız 1 mb 29tl uydunet çok değil mi o kadar paraya o.O
Tivibu kullaniyormusun ya da tiivibu parasi odediginin farkindamisin ?
ercu ttnettıvıbu yok abi bende
Böyle bir geri ödeme olunca kimseye bilgi vermeyip web sitelerinin ücra bir köşesinden bunu halletmeye çalışmalarını da tebrik ediyorum bu arada
Tamam anladımda benimki uydunet o kadara kullanıyorum demek istedim seninki 1mbit'e göre çok fazla..
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/fesih-sonrasi-abone-alacaklarina-yonelik-iadeler.aspxAçılan sayfadan telefon numaranızı girin ve alacağınız olup olmadığını kontrol edin. Eğer varsa IBAN numarası giriyorsunuz (fatura ismi ile aynı şahıs hesabı olması lazım) ve geri ödeme yapıyorlar.Benim seneler önce kapattırdığım bir hat vardı, 10,58TL alacağım çıktı.Boşu boşuna arap sermayesini zengin etmeyelim