0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi bakalım bekliyoruz senden de İlke Valla abi hırs yapınca oluyor öyle böyle değil Senin durum fenaymış yav sopa sıkıştırmak falan
o zaman bütçem ancak o kadarına el veriyordu
Abi valla o bütçe olayı var ya anlatılmaz yaşanır ki yaşamışsın ben çıldırma derecesindeyim şuanda
tam bütçe düzelince ise ya hevesin kaçıyor ya vaktin olmuyor
Becerebilirsem en kısa zamanda bende yapmayı düşünüyorum gzel olmuş eline sağlık
Herkese kolay gelsin. Gerçekten başarılı çalışma bu ürün kendinden yapışkanlı bir şey mi ? birde iç tarafı izocam gibi yünlü birşey mi ? benim bulunduğum yerde isminden bilmezler muhtemelen, tarif edip bulabilirim ancak
Çok teşekkürler Kendinden yapışkanlı arkasında siyah birşey var hani o tam olarak nedir bilmiyorum zift gibi birşey. İzocam gibi değil hiç bir yünlü yanı yok Çatı kaplamalarında kullanılan bituself diyebilirsiniz ki ürünün üzerinde yazıyor
Orijinal de butiself su yalıtımında kullanılıyor baca diplerinden veya çatı köşelerinden sızan sulara karşı. İşi hakkıyla yapmak için dynamat kullanmak lazım ama oda pek pahalı
Abi ses kesmede de oldukça faydalı bir ürün dynamat nedir tam olarak bilmiyorum ama fiyatları ne kadar ki acaba ?
Malzemeler aşağı yukarı aynı.Ama dynamat tamamen ses yalıtımına yönelik bir malzeme.Nasıl birşey olduğunu az çok anlaman için ufak bir fotoğraf ekliyorum.2 üst dükkanda var bizim ona bir sorayım fiyatı ne alemde. Bitüselfi 2 ye katlıyacak fiyatlarda diye biliyorum.
Peki, oldu ya uyguladıklarımızı çıkarmamaız gerekti yapıştığı yüzeye zarar verir mi ? iz kalma ya da boyayı kaldırma gibi ?
O konuyu hiç denemedim pekte deneyesim yok ve şöyle bir durum var ben bir kere yapıştırdım er değiştireyim dedim o şekilde kaldı yapıştı yani sökmeniz çok zor uğraştığınıza değmez sökecesenizde bu şekilde yalıtım yapmamanız lazım sadece sünger tarzı şeylerle yapmalısınız
Teşekkürler.
Abi bituselfte şöyle bir durum varkoçtaş vırt zırt yerlerde 50-60 lira çarşıda 25 lira civarında almıştım aynı merkaydılar hatta.Bunda da aynı durum söz konusu olabilir mi ?
Yok yok öyle bir durum söz konusu değil. Bu gün fiyat alıcam dynamat için. Akkoyun karakoyun belli olur. Bu arada bitüselfin kaçlığını 25 liraya aldın? ne zaman aldın?Piyasası artmış durumda şuan.
Kendimi istanbullara atacam gayri burama kadar geldi Niye bu memlekette hiç birşey yok praktiker açılcak ordada olacağını sanmıyorum ama bakalım