0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu gidişle yakında aküyü alırsın kucağına
Banada oyle geliyor.. Ama sisler kapanıyor biliyormusun..
Hiç alakası yok 6 yıl Corolla Hb kullandım onda da aynı sistem vardı Akümü sadece 5. yılda değiştirdim.[/quoteNasıl yani. Ne demek istedin ?
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ocak 09, 2013, 00:49:14Hiç alakası yok 6 yıl Corolla Hb kullandım onda da aynı sistem vardı Akümü sadece 5. yılda değiştirdim.[/quoteNasıl yani. Ne demek istedin ? Yani follw me home farlar yanınca sisler aktif oluyor ya abi, sizde demişsiniz akünün ömrünü yer yutar, ben de bu sistemi 5 yıl boyunca Xenonlu aracımda kullandım 2 senede bitmedi aküsü yaklaşık 5 yıl kadar gitti.
toyotada bu özellik sadece yeni yarisdemi var ?
Yani follw me home farlar yanınca sisler aktif oluyor ya abi, sizde demişsiniz akünün ömrünü yer yutar, ben de bu sistemi 5 yıl boyunca Xenonlu aracımda kullandım 2 senede bitmedi aküsü yaklaşık 5 yıl kadar gitti.
Ha yok ben onu şunun icin demiştim. Sisler yanarken kontagı kapattigimda sislerde kapanıyor ama kısalar açıkca kısalar kapanmıyor.. Follow me ile ilişkili değil yani anlatmak istedigim konu
Abicim hiç çaktırma bişi olmamış gibi devam edelim.
Uno'da bile kontak kapalıyken farlar yanmaz. Araç çalışmıyorsa far niye yansın. Parklar yansın yeter. Bu özellik bu kadar zor mu ya. Bir röle hepsi. Niye eklemezler anlayamıyorum.
Hiç alakası yok 6 yıl Corolla Hb kullandım onda da aynı sistem vardı Akümü sadece 5. yılda değiştirdim.
e12 de varmı follow me home? makyajlı makyajsız farketmiyo varmı yani
Fark etmiyor. Her ikisinde de mevcut.
ya valla bilmiyordum bana anlatırmısın bu olayı bir deniyim ya merak ediyorum geçmiş yorumlarda far kolunu sellektör felan pek anlamadım bide parklar sönmüyor die okudum :S baya karıştı kafam halbuki cok basit bir olaydır die tahmin ediyorum. bende e12 2004 makyajsız sol sedan var.
Tabi anlatıyım bu duyduklarını unut gitsin Aracında alarm varsa alarmın ışık modülünü parklara bağlıyorsun, sonra her açıp kapatmanda 30 saniye kadar yanık duruyor o arada istersen sisleri de aktif yaparak daha güzel bir görüntü çıkıyor ortaya.
arabada alarm yok normal uzakdan kumandalı kilit var. sanırım alarm olmayınca olmıcak
Evet alarmsız benim bahsettiğim olmaz, bir elektrikçide yapabilir aslında. Tabi işi bilen biri olmalı.