0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben açıkcası, valeo dışında bir marka tavsiye etmem, servis te onu kullanıyor zaten, aklı selim bir ustayla işinizi gördüğünüzde 500tl civarına biter gibi işiniz, ve aracınızın baskı balatası orjinal olmuş olur. Bende geçen yıl aynı model corolla kullanmıştım. Önceden araştırdığım için, arabamı almadan önce ilk baskı balata durumunu kontrol ettim, malum serviste çözüldüğünde yaklaşık 1000liralık bir masraf, insanlar araç bakarken bunu göz ardı ediyor. Neyse konumuz bu değil, bu tür mekanik aksamlarda, orjinal parça kullanımını tavsiye ederim, çünkü alternatif yan sanayi ürünler, parça ömrü baz alındığında insanı fazla kara geçirmiyor.
ya ben bugün bir bakayım dedim ama nerden ayarlandığını bulamadım. Neyi sıkıp gevşeteceğimizi gösteren bir foto olsa çok iyi olacaktı
Hiç tavsiye etmiyorum. Ayarlarıyla bence oynamayın... Ben taklaşık 5 bin km önce baskı balatayı değpiştirdim. Valeo aldım. Sadece zaman zaman tam debriyajı bırakırken hafif bir sendeliyor. Ama 180tl'ye aldım. 20 tl de rulmana verdim. Aisin de 240tl idi... Servis Valeo iyi deyince aldım. Pamık gibi oldu debriyajım. Sıfır araba gibi... Çekiş arttı... Valeo alacaksanız Yeşil kutulu orjinali. Mavi kutulu valeo yan sanayidir. Aisin alacaksanız mavi kutulu orjinali, yeşil kutulu aisin yan sanayidir...
tamam Selman resimde yükliycem
Teşekkür ediyorum bu kutu bilgilerinden dolayı size
teşekkürler
resmin tam ortasına denk gelen parlak somunu gevşet ondan sora o sonumun bağlı olduğu civata şeklindeki yeri elinle cevir ordan pedalın üstteki boşluğunu ayarlayabilirsin takılırsan yine mesaj yaz yardımcı olurum Selman