Geçmiş olsun,
Benimde başımda benzer bir olay var.
Fiyat konusunda kısmen aldım cevabımı.
Geçmiş olsun,
Benimde başımda benzer bir olay var.
Fiyat konusunda kısmen aldım cevabımı. 
Geçmiş olsun.Açtığınız konuya bir göz attım ama bu işlerde pek tecrübeli olmadığım için cevap yazmam uygun olmaz gibi geldi bana.Yalnız sanırım sizde boya hasarı kaporta bölümüne de sıçramış.Bende bu sadece tamponla, plastik/bagalit aksam ile sınırlıydı.Bu yüzden benim verdiğim fiyatı referans olarak almamanız daha iyi.Servisteki arkadaşa gösterdiğimde şanslısınız ki kaportaya zarar gelmemiş yoksa bir bu kadar daha masraf çıkardı demişti.Kötü haber vermeyi pek sevmem ama maalesef durum bu.
Anlaşılan biraz araştırma yapmam gerekecek.
Yaklaşık 1 yıl önce bu ufak kazayı yapmıştım ve tampon komple boyanmıştı, bugün aracı yıkarken sürtmenin olduğu kısımda, boyada pütürlenme oluşmuş ve yüzeyde pürüzsüzlük kaybolmuş. Şimdi birkaç sorum olacak; servis faturasında komple tampon boyanması olarak görünüyor işlem, komple tampon boyandı ise neden sadece hasarın olduğu kısımda bu deformasyon oluştu, servis bu konuda yalan mı söylüyor ? Bir diğeri ise bu olay servisin hatası mıdır, yeniden onarım yaptırsak bize bir maliyet çıkarabilirler mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
yaptırmasanız bile olur bence, ama illa yapılacaksa mini onarım tarı çalışan yerlerin birinde halledilebilir...
Yaklaşık 1 yıl önce bu ufak kazayı yapmıştım ve tampon komple boyanmıştı, bugün aracı yıkarken sürtmenin olduğu kısımda, boyada pütürlenme oluşmuş ve yüzeyde pürüzsüzlük kaybolmuş. Şimdi birkaç sorum olacak; servis faturasında komple tampon boyanması olarak görünüyor işlem, komple tampon boyandı ise neden sadece hasarın olduğu kısımda bu deformasyon oluştu, servis bu konuda yalan mı söylüyor ? Bir diğeri ise bu olay servisin hatası mıdır, yeniden onarım yaptırsak bize bir maliyet çıkarabilirler mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Abi benimde on tampon degisti serviste boyandı 1.5 seneyi geçti ve şu an boya da dökülme var üstüne seffaf filmi çekmemişler koruyucu tabaka yok en ufak bi taş gelse boya dökülüyor.Şimdi kasko da yok yakında bakıma girince soyleyecegim.
geçmiş olsun..
yetkili servisde rötuş yaptırmak daha iyi olurdu... değerinin düşüceğinden değil fakat bu çizikler için tamponu komple boyatmak gerekmezdi diye düşünüyorum...
şu bir gerçek ki; yetkili servis rötuş işini daha iyi yapıyor... beğenmezseniz boyatırdınız...
beyaz renk de rötuş işlemi daha güzel oluyor, kendini çok belli etmiyor...
Kocaeli Kaya'ya gösterdim boyanın durumunu, sağ olsunlar hiç sorgulamadan pasta cila ile düzelttiler sıkıntılı kısmı. Ücret filan da istemediler.
Geçmiş olsun. bu biraz nazarlıktan öte bir şey olmuş
Kocaeli Kaya'ya gösterdim boyanın durumunu, sağ olsunlar hiç sorgulamadan pasta cila ile düzelttiler sıkıntılı kısmı. Ücret filan da istemediler. 
iyi etmişler de, sorunun kaynağı bu değil. Boyadan önce yüzey düzgün hazırlanmaz ise bu gibi şeyler olur, muhtemelen de tekrar olacaktır.
iyi etmişler de, sorunun kaynağı bu değil. Boyadan önce yüzey düzgün hazırlanmaz ise bu gibi şeyler olur, muhtemelen de tekrar olacaktır.
Alper Bey, oradaki usta bu kısıma siz farkında olmadan, herhangi bir yerde boya tozu uçmuş gibi şeyler dedi. Zaten tekrarlanırsa aynı kısımda bu olay pasta cila ile düzeltilmesini istemem, daha kalıcı bir işlemle tamir ettiririm. Teşekkürler uyarı için.
Kazadır olur ama insan en azında kartını bırakır telefonunu bırakır kusura bakmayın .Problem olursa görüşelim yaptırayım diye
Alper Bey, oradaki usta bu kısıma siz farkında olmadan, herhangi bir yerde boya tozu uçmuş gibi şeyler dedi. Zaten tekrarlanırsa aynı kısımda bu olay pasta cila ile düzeltilmesini istemem, daha kalıcı bir işlemle tamir ettiririm. Teşekkürler uyarı için.
İlker'e selamımı söyle adam gibi baksın. Yoksa kapıya dayanacakmış dersin.