0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun,Benimde başımda benzer bir olay var.Fiyat konusunda kısmen aldım cevabımı.
Yaklaşık 1 yıl önce bu ufak kazayı yapmıştım ve tampon komple boyanmıştı, bugün aracı yıkarken sürtmenin olduğu kısımda, boyada pütürlenme oluşmuş ve yüzeyde pürüzsüzlük kaybolmuş. Şimdi birkaç sorum olacak; servis faturasında komple tampon boyanması olarak görünüyor işlem, komple tampon boyandı ise neden sadece hasarın olduğu kısımda bu deformasyon oluştu, servis bu konuda yalan mı söylüyor ? Bir diğeri ise bu olay servisin hatası mıdır, yeniden onarım yaptırsak bize bir maliyet çıkarabilirler mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Kocaeli Kaya'ya gösterdim boyanın durumunu, sağ olsunlar hiç sorgulamadan pasta cila ile düzelttiler sıkıntılı kısmı. Ücret filan da istemediler.
iyi etmişler de, sorunun kaynağı bu değil. Boyadan önce yüzey düzgün hazırlanmaz ise bu gibi şeyler olur, muhtemelen de tekrar olacaktır.
Alper Bey, oradaki usta bu kısıma siz farkında olmadan, herhangi bir yerde boya tozu uçmuş gibi şeyler dedi. Zaten tekrarlanırsa aynı kısımda bu olay pasta cila ile düzeltilmesini istemem, daha kalıcı bir işlemle tamir ettiririm. Teşekkürler uyarı için.