0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yahu arkadaşlar burayı da gevşetmişsiniz heeee. Allah iyiliğinizi versin. Bu arada Mali'ye ne takılıyrosunuz. Adam sıcak memleketten gelmiş. Karda buzda üşüyecek tabi. Sıcak memleketten gelmesine rağmen kalkıp karın buzun içine gelmesi bile büyük bir incelik. Kendisine teşekkür ediyoruz.
Sercan Kadir'i nereden dahil ettin. Adam taaa dünyanın öteki yanında.
Heep Kadir abinin işi Üstüne üstlük bir de şamyelle kayak yaptı
Tesekkur ederim abi. M.Ali abi enson noel babaya baglayip kizakla kaymadimi? Hani su beygirsiz olan, geyik gucuyle calisanlardan
Yuh arkadaş amma geyik yapmışsınız, bu konuyu okuyan insanları da düşünün biraz kardeşim Bu arada Ahmet Ankara'ya gelen birini denk getirdiğinde ekmek siparişi vereceğim aklında olsun. 2 gündür bizim mutfak buram buram köy ekmeği kokuyor, ekmekler için tekrar teşekkürler Can Ahmet.
Afiyet bal şeker olsun canlarr Serkanım kesin uğra Ali abimede göndereyim Ugramadan gecersen sonuçlara katlanırsın
Ametim otobandan geçerken yol ağzında bekle sen beni oradan ekmeği alacağım senden
Eyvallah Ahmet sağ olasın mevcut ekmek bitmedi daha acele etme bu kadar. Serkan'ı bu seferlik pas geçelim hem yolcularını çok oyalamayalım hem de ekmek için adamın yolunu değiştirmeyelim.Sercan Ankara'ya geleceğim demiş bir yerlerde, dedim biz bugün taşındık ama inanmamıştır o ısrar ederse hem kendisi için hem bizim için hem de Allah rızası için ondan yollarsın
Ali taşındınız mı?
Daha da yorum yapmıyorum abi, bu golüde yaparsam bir daha benimle konuşmazsın diye korkuyorum ---Sercan'ın Ankara'ya gelmemesi için küçük bir latife idi abi
Aliciğim bu sefer bu topa ben çıkacağım. Arkadaş senin maksadını anladım ama sen benim maksadımı anlayamadın. Senin yapacağın sadece "Hee abi taşındık. Şu anda edinrnedeyiz." demek olacaktı ve sen de maksadına ulaşacaktın. Güzelim pası gole çeviremedin. Bir Angara dayanışması örneği daha vereyim dediydim. Ahanda şimdi Sercan okusun bunu da sen gör. Eeee kendi düşen ağlamaz.
Sercan bu mesajları henüz okumamıştır, sileyim mi?
Serkan kardeşim ciddiyim otoyol geçidinde verebilirim ekmekleri lafı mı olur Ali abi ve Seyit abi şeyse biz çıkalım
Geeeeeellliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyooooooooooooooooooooooooooooruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm Aliii abiiii açesin gollarını Ben gelicem diye taşınmaktan vazgeçtin dimi
Canım kardeşim her zaman bekleriz. Başımızın üzerinde yerin var.
Böyle diyerek gelmeme mi sağlayacaksın deemi