0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizim arabaların diagnostic bağlantı soketini araştırıyordum, scan gauge diye muhteşem bir alet var da, onu yol bilgisayarı olarak kullanma planı içerisindeyim..ancak 98 corollada obdII mi obd mi var öğrenmem lazım..obd II varsa eğer hiç düşünmeden alcam.. çok fazla bilgi veriyor o zaman ancak obd kullanıyorsa almanın anlamı yok çok fazla bilgi sunmuyormuş sanırım o zaman
Turkay, Turkiye'de nasil bilmiyorum, burada 1995 sonu, 1996 gibi gecmisler OBDII'ye.Ayniysa 1998 model Corolla da OBDII'dir.Kesin cevabi bilen arkadaslar varsa ogrenelim biz de.
soket tam olarak nerde ki ahmet abi? kaputun altındaki, diagnostic bağlanan yer değil mi ?
Kaputun altinda olan bizim arabadaki, yenilerde kabinde direksiyon altinda -sol alt koseye yakin-var.Benim arabada yeri var ama soketi yok.
benimki de kaputun altında diye biliyorum..ankaraya gidince direksiyonun altına da bir bakayım, ama hatırlıyorum öyle bir yer ben..dikdörtgen, hafiften büyükçe bir şey, ama kapalı, kırarak açılacak gibi bir yer.. o mu acabA?